| NaomyNao a întrebat:

am o problema: eu si cu cea ma buna prietena a mea am decis sa dormim la ea. dae mama nu ma lasa. prietena mea a zis ca o sa vorbeasca maichasa cu mama mea. dar pana atunci are cineva niste idei cum as putea sa o conving?

Răspuns Câştigător
| meli120 a răspuns:

Oferai ajutorul tau prin casa.Surprindeo,facandu-ti curantenie prin camera sau nu numai in camera ta.
Asteapto cu mancarea calda cand ajunge de la servici.Pregatestei o prajitura.
Linguseste-o, cum s-ar zice, la mine nu o fost niciodata cazul.
Zii ca e o mama perfecta si orice copil si-ar dori o mama ca ea.Acordai atentie.Petrece timpul cu ea. Purtati discuti lungi despre ce va preocupa.
Numai sta la calculator asa mult daca e cazul, citeste ceva sau invata ca sa vada ca esti buna si de altceva in afara de distractie (daca e cazul).
Cerei sfatul in anumite situati.
Ori, daca este o persoana mai intelegatoare si nu prea dispui de mult timp desi ai sanse sa esuezi daca nu iti cunosti bine mama atunci indemno sa te lase promitandu-i ca vei face cutare chestie sau ce vrea ea...si daca nu sa te tina inchisa in casa cat vrea, dar asta inseamna sa te tii de ce ai promis daca maicata ii o persoana care se autosesizeaza cand promiti ceva si nu te tii!
Aratai ca gandesti matur si ca parerea ei conteaza! Aratai cat de mult iti doresti sa mergi!
Multa bafta!

| NaomyNao explică (pentru meli120):

Multumesc! ai niste idei foarte bune!

| meli120 a răspuns (pentru NaomyNao):

Ms! Sper ca o functionat si te-o lasat!

2 răspunsuri: