| Șosețică a întrebat:

Am o problema... si vreau sa va intreb si pe voi...
Deci sa incepem...Sunt admin pe un fanclub iar unul dintre baieti s-a ciondanit cu moderatorii si a plecat si si'a facut fanclubul lui si m'a chemat si pe mine, iar eu chiar nu stiu dintre care sa aleg... imi este extrem de greu sad
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat?
Va rog!

6 răspunsuri:
| pitbull_5352 a răspuns:

Poti sa stai la primul,, loc de munca'' cel de admin nu merge la acel baiat ramai acolo deoarece nu iti vei pata imaginea in fata acelor oameni

| moldoa12 a răspuns:

Spune ca vrei sa te uiti ce face cu el. Dupa aceea cel care are mai mult potential til alegi tu

| FucktheSystem a răspuns:

Foloseste ambele fancluburi. Ei poate s-au certat dar tu poti sa fi prietena cu amandoi. De curiozitate, fanclubul cui? happy

| anna9999 a răspuns:

Alege cel mai corect fanclub.

| DeeDee a răspuns:

Lol, chestia asta e clasica. M-am ofticat, mi-am strans jucariile si am plecat si las ca ma fac eu admin si imi fac forum mai tare. Yeaaaahhhh right.

Tu ai fanclubul tau. Daca ala s-a ciondanit cu moderatorii si a plecat de capul lui, nu are decat. Tu esti impartial (sau macar poti sa te prefaci ca esti), deci nu iei partea nimanui. Si nu trebuie sa iti dizolvi tu fanclubul si sa alergi dupa el.
O sa isi faca fanclub si daca reuseste sa isi gaseasca membri bine, daca nu, nu. Moda forumurilor oricum a trecut.

| midiots a răspuns:

Ramai/mergi unde iti place mai mult, adica cu cine te intelegi mai bine...