| Ande20 a întrebat:

Am o serie de intrebari,si nu as vrea sa stau sa pun fiecare intrebare la alta categoria, asa ca le pun pe toate la cea mai citita.In primul rand, funda! 1.Cum imi conving parintii sa-mi dea bani de buzunar, si cam cati dupa voi.(fara glumehee hee 2.Cum imi conving parintii sa-mi dea alocatiahappy 3.Cum imi conving parintii sa-mi ia o chitara,din banii mei, sigur.Ei spun ca nu am ce face cu ea. Vedeti? Intrebarile se leagalaughing 4. Ce pot face pentru a accentua cresterea parului mai repede(fara caciuli cu petrol, sa il dau cu gaz etc.) 5. Exemple de desene:sunt talentat, dar nu ma preocup cu asta.Desene in creion,in markere, doodles. 6.Cum imi conving parintii sa ma dea la Palatul Copiilor, la cursuri de chitara. Daca voi avealaughing Funda mare cat casa!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| demessicool a răspuns:

NU ti se dau bani daca lenevesti nici daca esti papa de la roma.Du-te si fa ceva in gen spala masina parintilor sau ia note mari la scoala.

| ParinteKids a răspuns:

Uite da-le sa citeasca un articol despre banii de buzunar pentru copii:http://www.kidspots.ro/bani-de-buzunar-pentru-copii/