Si, cine crezi ca o sa-si killareasca ochii citind sclipiciurile alea? Un mod mai kitch de a o redacta, nu puteai sa gasesti! Ca sa nu mai vorbim de limba. In ce limba ai scris? "Dragi membrii?" Sa fim seriosi! Sunt o gramada de analfabeti aici, pe site, ca sa nu mai trebuiasca sa-i caute cineva aiurea.
Aia nu e revista! E stroboscop!
Se intelege greu scrisul si e enervant sa tot schimbi tab-ul pentru a vedea mai departe. De ce nu puteti face un. doc si sa-l uploadati pe scribd.com? Nu ar fi mai usor? Oricum, pentru prima incercare nu e rau.
Imi place foarte mult! Este intr-adevar grozava.Am vazut si revista reporteritzai si sincera sa fiu imi place mai mult a ta.Este mai interesanta!
E interesanta si imi place sugestii de schimbare n-am e super asa succes in continuare
Scrie normal la primele pagino e prea deschisa culoarea dar e super tare revista scrie in continuare!:*:X
E o idee buna!
Sunt interesante toate rubricile! Imi place aia cu Rihanna.
Cred ca e destul de buna dar ar fi mai bine sa o faci ca un document si sa dai pagina nu sa dai la fiecare oza click, dupa aia iar...Iti recomand sa o faci in WORD.
Insa o idee foarte buna!
Mâine vedem "Lume lume am făcut şi eu o revistă despre TPU *link*".
Oricum bună treabă.
Sugestii? Păi ar fi frumos să se scrie NUMAI [cu litere foarte mari] despre TPU, fiindcă de exemplu, eu nici nu prea m-am obosit să citesc despre animale şi despre oameni.
Şi... nu mai folosi textul ăla de toate culorile... ochii mei au avut de suferit.
Mi-a plăcut Interviul cu Cretaker, el e la fel de fani [eng. funny] ca atunci când eram IloveCretaker [kidding, or maybe not]
Interesant, dar mi se pare aiurea cu culorile acelea miscatoare, ma dor ochii de la ele.Vezi ca ai scris creat de 2 ori in pagina urmatoare cuprinsului.