anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie urgent de un sfat.De curand am imprumutat mp4-ul unei prietene si din neatentie i l am stricat.Maine dimineata trebuie sa ma intalnesc cu ea sa i-l inapoiez si nu stiu ce explicatie sa i dau.Stiu ca tinea mult la acel mp4 si nu stiu ce as putea face. Ce i-as putea propune? Sa ii cumpar altul nou? help me.

4 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii marturisesti adevarul si DA, desigur dupa aceea va trebui sa rezolvi intr-un fel aceasta problema: fie prin cumpararea unui mp4 nou fie prin repararea acestuia. Daca este prietena ta sigur te va intelege asa ca stai linistita. Fii mai atenta data viitoarehappy Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| ADI86 a răspuns:

In cel mai rau caz, da. insa, poti merge cu el la un service de telefoane sau electronice si sa incerci sa il repari. daca nu reusesti nici asa, ii vei cumpara unul nou. in mod normal, ea nu va accepta daca iti este o prietena buna. daca esti o materialista si o ingamfata, va profita de tine si te va pune sa il platesti.winking Trage singura concluziile!

| ZwzzaZuziiBa a răspuns:

Da poti sa ii cumperi altul nou love struck! Sii poti sa ii explicii cum s-a intamplat