| Andreeaaaaaa a întrebat:

Buna TPUhappy...am si eu o mik problema pe Metin2.ro am o razboinica de lv 26 si este rautacioasa si ma omoara totiiii si nu stiu ce sa fac si nu sunt nici pe "liber" sunt pe "pace". Ma ajutati si pe mine! Fundaaahee hee

Multumesc!winking

Răspuns Câştigător
| xGyAx a răspuns:

Buna! eu am o samanca de nivelul 36 si am patit la fel cu ea.ai doar 2 solutii.ori iti cumper BOABA ZEN care e foarte skumpa si iti reface gradul sau dai in dreapta jos intr-o casuta unde scrie caracter, si sus, dupa ce apare fereastra iti scrie numele...pui mouse-ul pe el si scrie:EX.grad-7867.apoi trebuie sa te bati pana iti ajunge gradul la 0 si atunci nu mai ai nici o problema! Sper ca team ajutat.SUCCES

4 răspunsuri:
| Freaky a răspuns:

Trebuie sa te lupti mult,ca sa cresti punctele. Ai observar ca hackerii de lv tau au cavaleresc? pentru ca ei nu fac misiuni,si doar se lupta! Hmm, inseamna ca te'ai batut mult pe liber! p.s. : sa nu te creasca nimeni, altfel nu'ti creste gradul!

| SelenaGomez1999 a răspuns:

Poi,ăia te ataca pentru că sunt pe Inamic=Ataca toti jucatorii de alt etos(Agresiv, Răutacios, Fățărnicie si Crud).De asta te ataca toti.Și eu am un prieten care era Crud.Dar el și-a luat repede mantia evadatului. Sper ca ți-am fost de ajutor.

| iRawrr a răspuns:

Pai iti dau eu mantia evadatului spune-mi contul si sa tio pui pe tine

| roxicutzz1 a răspuns:

ItI dau un sfat cand esti rautacioasa te ataca aia pe inamic deoarece ai grad negativ. daca aveai peste lvl 50 iti arunca itm acum esti in siguranta.Iti sugerez sa cumperi o mantie evadat cu 30.000 yang si o pui pe tine asa nu te vor mai ataca