Prinde mult curaj si arata-i. Daca el te iubeste nu o sa zica nimic rau. La urma urmei nu conteaza acest mic detaliu. Nu are de ce sa iti fie rusine.
Bafta !
Uite, ai putea intr-o zi sa-ti iei inima in dinti si sa-i arati unde stai. Nu-i o rusine ca stai intr-o garsoniera! Si daca el te place si te iubeste cu adevarat nu o sa-i pese! Dar eu iti propun ca inainte sa-l duci la tine acasa, spune-i ce ai pe suflet. De ce iti este teama. O sa inteleaga, zic eu.
Sper sa te-am ajutat! Multa bafta si fii tare!
Un sfat! "Fii uh insati nu.te schimba pentru alti." El daca chiar te iubeste cu adevarat nu o sa ii pese de "garsoniera" unde stai. Invital la un film, servestel cu un suc, si sa nu stai cu frica in inima.k " oare ii place oare nu ii place unde locuiec" trebuie sa stai comoda. Si chiar nu e un motiv sa se desparta de tine pentru ca locuiesti acoloCnd il inviti la film. cumpara niste fursecuri ceva, nu o sa creada k esti SARANTOACA, Si nu are de ce sa iti fie rusie el trebuie sa te acceste asa cum esti, tu crezi ca o relatie asa e? adica crezi ca o relatie merge bazata doar pe " daca esti bogata ramanem impreuna daca nu nu ramanem impreuna"? Si cum spui uh k el nu e o persoana rea... falsa nu ai de ce sa iti faci probleme
tu te legi de lucruri din astea minore? Eu inteleg ca nu te mandresti cu locul in care stai, dar o data si o data tot va afla. Ar fi culmea sa se desparta de tine ca nu`i place cum arata casa ta. Crede`ma ca daca nu e o persoana falsa, rea asa cum ai mentionat, nici n`o sa bage de seama. El e impreuna cu tine, nu cu prietenii/casa/parintii/animalele tale.
Daca zici ca nu e fals/rau nu cred ca va face asta! Pana la urma relatia voastra nu se petrece in garsoniera.
Daca te iubeste cu adevarat nu conteaza ca traiesti la garsoniera e important ca tii la el mult si trebuia sa te aprecieze asa cum esti si in ce loc stai.
Eu zic sa-ti faci curaj si sa-i spui, adica nu trebuie sa fi rusinata de unde locuiesti, ceea ce esti, ce vrei sa faci, si lucrurile de genul.Adica locuiesti intr-o garsoniera, si ce? Nu e mare lucru.Plus ca daca e iubitul tau si te iubeste cu adevarat,o sa accepte asta,nu o sa se desparta de tine ca locuiesti intr-o garsoniera,fi curajoasa,unele lucruri vor fi mult mai complicate. Vreau sa spun,mi se pare ridicol sa te desparti de o persoana ca sta intr-o garsoniera, adica e un motiv imatur, stupid, dar nu cred ca va face asta, cred ca doar tu esti ingrijorata.Respira adanc, si fa-o .
Prinde curaj si cand simti tu, arata-i unde locuiesti. Daca te iubeste iubi si nu e o persoana falsa, rea cum ai zis te va intelege si nu va vrea sa va despartiti. Daca te iubeste cu ADEVARAT nu ii va pasa.Nu e nimic rau sa locuiesti intr-o garsoniera.
Bafta:*
Baby,zi-i ca esti in curatenie. tine-o lunga cu curatenia,sau minte-l ca o sa urmeze sa te muti la casa,si daca el vede ca nu te mai muti,ii zici ca o sa mai dureze. Stiu cum te simti,nu-l du acasa daca ti-e rusine, minte-l, asta e, dar viata iti da lamai sa faci limonada, nu sa le mananci asa! :*puup
DaciaRomania întreabă: