Te-ai putea uita la filme, sau la anime-uri, sau ai putea descarca de pe 'net, The Thing (jocul asta e incredibil, daca te apuci de el, o sa ai nevoie de ajutor, ca sunt unele smecherii, ma poti intreba cum sa treci), Serious Sam1, 2, Stalker, Diablo 1, 2, 3, 4, NFS, Counter strike. Deci jocurile astes sunt mortale. Le-am terminat pe toate. Trebuie sa le joci.
Am scris deja o data ca anime-urile nu merg! Dar multumesc pentru. jocuri, o sa le incerc!
Cu placere. Nu cred ca am observat partea cu anime-urile...
Nu prea imi place dansul. Sunt cam baietoasa, si de obicei, cand e vremea buna, imi place sa joc fotbal sau sa necajesc cainii dar acum nu e prea buna vremea pe aici si nu mai am cum sa fac din astea. M-am gandit si la dans dar sunt varza
Fa-ti un hobby
De exemplu:Beatbox-tutorial cu sunete de baza https://www.youtube.com/watch?v=Zzl08cy5zVg
Sau fa sport sau incearca jocurile de la unity si cele cu arme 3d
Toate cele bune :)
Sunt fata si nu cred ca beatbox-ul e mare chestie! Jocuri cu arme 3D suna bine, mai ales ca joc deja Deer Hunter si Red Crucible2 (sunt un pic cam baietoasa). Multumesc pentru. sfatul cu sportul dar sportul meu preferat e imposibil de practicat aici unde sunt eu! In plus maica-mea nici nu vrea sa auda de asa ceva!
costel121 întreabă: