Buna, Paula!
Daca este intr-adevar nevoie sa te epilezi, desigur! Nu este foarte comod sa stai cu parul mare pe picioare. Te anunt ca te va durea la inceput cu aparatul, dar te vei obisnui cu timpul. Daca totusi nu suporti, ramai la big!
Succes!
Epileaza-te mai intai cu crema, apoi lasa-l sa creasca putin si apoi da cu aparatu` ca altfel te urci pe pereti de durere :d. eu asa am facut. pana m-am obisnuit .
Dupa parerea mea este bine, fiindca doar in cazuri foarte rare au loc iritatii, Succes.
Da cred ca'i bine dar cu aparatul o sa te ciupeasca un pic...(stiu ca foloseste mama nu eu!) Bafta!
Desi esti cam mititica si nu cred ca ai nevoie, totusi nu are nimic daca te faci cu aparatul. Cu lama in nici un caz sa nu te faci c-o sa ti se faca parul aspru si negru si sigur nu-i ceea ce iti doresti.
Totul depinde de cat de bine suporti tu durerea. Ca si cu aparatul doare cam la fel ca la ceara.
Succes:*
Daca iti iei parul atat de devreme,mai tarziu firul de par se va ingrosa, in prima faza va creste mai greu,ulterior va creste tot mai repede, va fi mai tepos, mai inchis la culoare(indiferent ca esti blonda). sfatul meu, mai asteapta.
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: