De ce ai facut asta Ai vazut daca te iei dupa lume Du-te la doctor cu el
Doamne iarta-ma in primul rand chinui un animal nevinovat in al doilea rand de ce ai vrut sa sa faci asta? si in ultimul rand ar trebui sa-l duci la veterinar poate reuseste sa ii salveze viata dar putin probabil
Saracutul papagal tu nu ai minte? normal ca trebuie sa-l duci la un veterinar! dar la ce te-ai ghandit:o nu am ce face hai sa-i tai ciocul papagalului sa vad ce se intampla? zau asa l-ai chinuit!
Sa stiti ca am mai facut asta si nuia curs niciodata sange, nici nu tipa sau se zpatea, acum e bine sta pe umarul meu si zboara prin casa...
Cat de idioat/idioata esti, cum sa tai ciocul bietei pasari?! Ai merita sa ti se taie si tie buzele.
Ce tampenie la papagal nu se taie ciocu exista un os de sepie care il toceste dar nu se taie.Asa ceva.Pffff.
Bhai, nu va mai dati asa destepti ciocul se taie la papagal.Doar ca asta de obicei o face medicul.Cand ontacteaza o anumita ciuperca ii creste ciocul pasarii peste limita normala.Deisgur, se dau antibiotice, unguente, picaturi etc.De asemenea ciocul se taie din aproape in aproape, eu i-am pilit ciocul papagalului meu (nu indeajuns insa )
Mergi cu el la medic, totusi.
Roelly202 întreabă: