| BadBoy01 a întrebat:

Buna TPU am uitat ca aveam teza vineri si nu am invatat nimic(teza la mate) am stiut doar 2 raspunsuri care fac in total 1 punct si 1 punct din oficiu marti ne da rezultatele si nu vreau sa le zic la ai mei ca am luat 2 la teza

6 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Inavata mai bine.
Succes.
Pa, pa.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Hai lasă-te cu scuzele astea.
Dacă erai atent la ore făceai de un 5 sigur. Dacă citeai ceva 10 minute înainte de oră iară făceai de-un 5.
Spui adevărul, nu e bine să-ţi minţi părinţii, sau să ascunzi adevărul, oricum află, şi va fi mai grav atunci.

| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Ce note mai ai la mate? ai putea face niste meditatii daca ai probleme la mate

| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Ce note mai ai la mate? ai putea face niste meditatii daca ai probleme la mate...depinde si ce fel de relatie ai cu ai tai adica daca poti vb cu ei orice daca sunt intelegatori, poti sa le spui dar daca nu, atunci ai putea astepta o vreme si sa incerci sa ei note mai mari de 2 la mate si sa le spui ca, chiar daca ai 2 in teza iti corectezi nota si ei altele mai mari.happy

| WUB a răspuns:

Cel mai bine e să le zici, te vor certa, te vor pedepsi, dar măcar v-or știi și nu te vei trezi cu surprize în vacanța de vară.

| Cerby a răspuns:

Ar trebui sa le spui ca daca vor afla din alta cai gem:diriga, profa de mate, cineva din scoala etc va fi mai rau. Apropo nu poate ai facut gresit puncatajul si o sa iei mai mult.