anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un catelus mic cam de o luna si cateva zile. In curte mai am un caine, iar catelusul a luat purici si capuse de la el.
Ce pot sa fac in privinta asta? Daca exista tratamente naturiste incercate de voi le astept aici. Daca exista si un shampon, chiar va rog. Fundita la cel mai bun raspuns.

5 răspunsuri:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Aoleu! a luat purici? impusca-l! glumesc...

http://www.animalutul.ro/......caine/671/

| yourgirl a răspuns:

Du-l la veterinar

| anonim5491 a răspuns:

1 - sa inceapa la varsta de 6-8 saptamani cu un vaccin monovalent impotriva parvovirozei canine, care sa fie urmat de:
2 - unul bivalent sau trivalent - parvoviroza, jigodie, coronaviroza - la varsta de 10-12 saptamani;
3 - unul tetra sau pentavalent - parvoviroza, jigodie, hepatita, tusea de canisa, leptospiroza - la varsta de 14-16 saptamani;
4 - unul polivalent dupa alte 3 sau 4 saptamani;
5 - vaccinarea anuala cu un vaccin polivalent cu antirabic, care se va face pana in ultimul an de viata. sau pur si simplu poti sa te duci la veterinar si sa iti recomande ceva cu care sa ii faci baitza dai funda?

| izabelalessia a răspuns:

Spala-l cu petrol si lasa sa actioneze 30 min 1 ora dupa care il speli si gatahappy

| asasdarxxe a răspuns:

Te pot ajuta. Cu puricii nu e o problema mare, trebuie sa ii cumperi o zgarda anti purici sau un spray si la capuse trebuie sa iei o penseta ii scoti afara din catel dar cand il scoti trebuie sa il prinzi bine de cap si e cam greu, n-are nimic daca ramane capul si dupa ce l-ai scos trebuie sa il dai cu spirt putin ca sa nu se infecteze si ai grija sa nu atingi prea mult capusele ca il doare pe catelusul tau, dar daca iti e frica sa ii scoti capusele dul la veterinar ca ar trebui sa aiba el trusa anumita dar n-am habar daca are. Dar nu-ti fa griji si cainele meu a avut vreo 20 de capuse si acum nu are nimic. Fundita?