O memorie strălucită, dar exersată într-o sferă de interes(geografia reprezintă probabil hobby-ul lui).Îl poți întreba, căt doarme ce mănâncă, etc.Nu cred că ar avea vreun secret, ci este un tip mai dotat, și atât.
Bună.
Pur și simplu în place geografia și mai are și o memorie foarte bună.
Îl ajută mult și călătoriile.
Pa, pa.
Ce întrebare... ori face meditaţii, ori învaţă dinainte, ori a călatorit mult şi ştie, ori au părinţii specialişti în aşa ceva. sunt mai multe variante, doar nu e extraterestru sau robot nu?
Pai el invata lectia de acasa(din carte-citeste tot) si dupa ce a predat profa el nu mai invata. Acelasi lucru fac si eu la engleza
Lovely story, eu tot sint asa la geografie. Stiu la perectie tarile, orasele, apele, inaltimi... Si aceasta am invatat in copilarie, la 3-4 ani, cind aveam o harta politica si una fizica. Invatam cand nu aveam ce face. Va sfatui si pe voi sa faceti asa cu copii vostri si vor fi genii! )))
LovelyStory(tim) daca vrei sa aflii ce nu-l intrebi direct(ma rog...ma intrebi)...si poate cu o ciocolata iti zic
Ah fir-ar voi ce bine ar fi fost daca nu stiati de cont~x(. GENIULE, you annoy me!
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: