| Anonimul23 a întrebat:

Am un telefon Samsung galaxy ace. si mi-am bagat cyangemod 7 si cand cineva ma suna le da numar ocupat. ce sa fac sau unde trebuie sa intru? fundoi!

7 răspunsuri:
| Prici a răspuns:

Intra la setari apel si acolo ar trebui sa ai optiunea de a bloca apeluri

laughing puteai sa-mi zici pe messwinking

Funda?big grin

| 4ndr3i a răspuns (pentru Prici):

Unde i dai ma tu la setari apel..la cyanogen? stii macar cu ce se mananca? mare "hacker" mai esti si tu.auzi la el.dai la setari apel laughing nu exista asa ceva ma.

| Anonimul23 explică (pentru Prici):

Tu nu primesti nici o funda. in loc sa ma ajuti ca din cauza ta nu imi merge...

| 4ndr3i a răspuns:

Ti se intampla de fiecare data chestia asta? sau cateodata? Pentru ca eu am un prieten caruia i-am pus pe telefon (galaxy s2) cyanogen 9.0 (ver.4.0.4)si are problema asta cateodata, dar nu mi dau seama de la ce.Am cautat si prin setari si toate alea.Nimic.Tu ce versiune de android ai?

| Anonimul23 explică (pentru 4ndr3i):

Eu am 2.3.7 si da mi se intampla tot timpul cand ma suna cineva. te rog ajuta-ma

| Anonimul23 explică (pentru 4ndr3i):

Eu am versiunea 2.3.7 si da mi se intampla tot timpu cand ma suna cineva. te rog ajuta-ma ca nu stiu ce sa fac.

| 4ndr3i a răspuns (pentru Anonimul23):

Si eu tot 2.3.7 am.dar eu folosesc HTC wildfire.pana acum am vazut probleme din astea doar la samsung.nu mi dau seama ce este.dar daca aflu ceva te contactez in cel mai scurt timp. oricum daca mai ai nevoie de cv si te pot ajuta uite id meu : andy_2007_4u@yahoo.com