Intrebi o intrebare de cultura generala : Capitala Frantei sau Presedintele SUA...
Daca aia locuiesc in padure de unde sa stii ei cultura generala?
Ok atunci, il intrebi : El iti este frate?
Daca atat nu stie atunci nu stiu!
Pai ma duc la unul dintre ei si il intreb: fratele tau minte? Daca zice da atunci pe celalt il intreb: tu esti cel care spune adevarul? Daca zice da atunci este cel care minte, daca zice nu atunci este cel care spune adevarul. Si daca de la inceput de la prima intrebare spune nu atunci ma duc la celalalt si il intreb tu esti cel care minte? Daca va zice da atunci el este cel care spune minciuna. Daca cel care minte spune ca fratele lui zice adevarul atunci cel care spune adevarul va zice ca da si in modul asta iti dai seama, adica pe unul intrebi ceva si pe restul il itnrebi ceva opus la prima intrebare. Bafta sa nu te manance cainii!
Nu ai cum sa ii intrebi nimic Pentru ca, daca te duci la ala care minte, iti va raspunde cu o minciuna Nu ai de ales. Eu m-as urca in copac, si as sari dintr-unul in altul
Ce drum mi-ar spune colegul tau ca e corect?!
Cel care spune adevarul va arata spre cel gresit.
Cel care minte va arata tot spre cel gresit(pentru ca te minte - fratele lui ar arata spre cel corect).
Afli asa care e cel gresit si o iei pe celalalt.
Funda si vot ca v-am rezolvat problema
Sau i dai naibiiii))))) si te bati cu cainii aia! sau lasi caine sai devoreze pe minicinosi:d
In primul rand eu nu am probleme cu animalele - toate ma iubesc Daca ar fi sa intreb - sincer nu asi intreba pe niciunul - m-as ruga la Dumnezeu sa-mi lumineze mintea si sa-mi arate drumul cel bun
Eu nu i-as intrba nimic. As merge pe drumul cu indicatorul care zice ca daca o iau pe acel drum sigur voi muri pentru ca de obicei drumul care pare cel mai dificil e de fapt cel corect.
Daca. esti intr-o padure si te urm niste caini salbatici pe unde ai lua-o ca sa scapi? daca nu, e asta intr at care e?