| Panteraa a întrebat:

Am visat aseara ca m-a durut capul si ca mama si tata imi pragateau sicriul ca spuneau ca mor si eu plngeam incercand sa ii conving ca nu mor acum doar pentru ca m-a durut putin capul dar ei nu ma luau in seama si ma obligau sa intru in sicriu dupa ce il termina de aranjat. De ce am avut aces vis? Ce inseamna? pls funda+vot puppy dog eyes PS: nu m-am uitat la filme horror inainte

Răspuns Câştigător
| Furti a răspuns:

Imi cer scuze m-am grabit sa citesc acolo scria nu m-am uitat la filme horror inainte scuze... De ce ai avut acest vis? Pai de obicei unele cosmaruri provin de la unele stari emotionale porobabil ca te-ai simtit trista s-au deprimata de un lucru...Ce inseamna? Hmm aicea este mai greu nu cred ca pot sa stiu eu prin ce experienta ai trecut tu.

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu înțeleg de ce încercați mereu să vă explicați chestii de tipul asta. E pur și simplu un vis, nu înseamnă nimic. Nu are sens să te sperii. Baftă!

| Panteraa explică:

Furti: NU m-am uitat la nici un film

| Furti a răspuns:

Probabil atunci cand te-ai uitat la acel film ai vazut vreo secventa la care te-ai gandit ca un lucru groaznic ti sa-r intampla sau cum ar fi daca tu nu ai mai fi pentru parininti... Însă nu trebuie să iti faci griji a fost doar un cosmar lucru din astea se mai intamplă. Și ai visat asta pentru ca noaptea memorezi mai multe lucruri deoarece
urmeaza somnu si poate ca tu te-ai gandit la aceea secventa de film...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal inseamna daca ai intrat in cavou in vis inseamna ca ca vei depasi problemele cu adversarii, iDaca visezi ca ramai blocat intr-un cavou inseamna ca vei suferi de o scurta boala.si daca pur si simplu in vezi scapi de ceva rau neprimit, nedorit