Pai la 14 ani nu te angajeaza nimeni pe nicaieri, poate decat daca vrei sa devi reprezentat avon/oriflame/lady's/e-biju etc.
Oricum traieste'ti copilaria, nu te gandi de acum la munca, o sa te saturi de ea cand o sa fi mare.
Stiu,doar ca vreau sa mai castig niste bani pentru ca trebuie sa-mi cumpar multe rechizite si etc, lucruri necesare...
De aceea ca altfel n-am cum sa fac bani pentru ca parintii si bunicii n-au cum sa dea deoarece situatia financiara nu e chiar atat de buna...
Multumesc oricum pentru raspuns.
La multi ani cu sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri!
In alta ordine de idei, trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca in Codul Muncii este prevazut faptul ca varsta minima de angajare a unei persoane este de 16 ani. In consecinta, va trebui sa mai astepti doi ani pentru a putea presta munca de impartire a pliantelor si fluturaselor.
N-are rost sa te chinui, la 14 ani nu te angajeaza absolut niciunde.
Cand zic absolut ma refer la chiar niciunde.
Eşti încă considerată un copil, deci nu vei avea sorţi de isbândă!
Crede-mă eu am 15 ani, şi nu am loc de muncă, şi sincer nici nu îmi doresc în 3 ani nu voi mai fi copil aşa că vreau să-mi trăiesc copilăria... măcar pe asta pe care o mai am.
La 14 ani e tocmai bine pentru impartit pliante uite aici un site cu cateva locuri de munca http://www.findjob.ro/bucuresti/impartit-pliante.html