Heyy. daca vrei sa impresionzi cauta ceva care te impresioneaza si te pasioneaza.nu incerca sa faci asta doar sau neaparat sa ii impresionezi pe acei oameni.pentru ca nu o sa-ti prea reuseasca. tot ce faci este sa faci dupa pasiunile tale. de ex eu vr sa ma duc la street dance dar nu am gasit, sa zic ceva convenabil.si asa ca mm apukat sa ma uit la filme, filmulete etc. si am incercat sa fac si eu miscarile...(in tot ce faci iti trebuie munca.si pasiune, Nu poti sa faci doar asa, ca sa impresionezi E un sfat prietenesc Asa ca urmeaza-ti pasiunile Sper sa te fii ajutat :d
Salut
Cu beatbox.ul te pot ajuta eu. de exemplu, pun mult suflet in asta (( sunt beatboxer de 4 ani si 2 luni)
si ma gandesc ca sunt bun, si ca trebuie sa imi iasa, nu neaparat sa i impresionez.
dar si pe strada fac de nebun.nui nimic. toata lumea se uita mirata! gen, What the hell? oricum, goodluck!
Eu zic cu beatbox si eu fac tot de 4 ani si la scoala tot timpul se adunca mai multi copi si imi spune sa-i fac beatbox si eu se mira deci trebuie sa faci ce-ti place
MariuSF27 întreabă: