Sincer sa iti zic chestia asta cu fata care AMENINTA mi se pare o maaaaare prostie. eu am intrat pe site si nu apare nimic,,, dar cel mai bun sfat este ca daca iti este asa frica...nu intra si lasa la o parte povestile horror, fii o persona normala si nu mai pleca urechea la toate tampeniile
Pe mine ma sperie unele poze si filme de groaza. Asa cand aud o poveste, nu ma speri.
Si eu m-am uitat si nu a aparut nici o fata, femeie sau alte de-astea e doar un site cu niste poze nimic altceva
Salut! Eu citeam mereu de pe Spectrul Realitatii si erau povesti de groaza uimitoare.Recunosc, erau si poze dar nu la olalta cu povestile (erau in alta categorie).Si faza aia cum a a aparut o fata si a spus ca il omoara este o minciuna.Eu am intrat zi de zi, timp de 4 luni si nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata. Dar, oricum, site-ul a fost sters de niste hackeri(asa am auzit).
Au creat un alt site care nu este foarte infricosator si daca vrei poti intra acolo. Sper ca te-am ajutat.
Cum se numeste acel site? Poti sa-mi dai un link?
Spectrulrealitatii. Ro se redeschide după mulți ani de inactivitate și nu forum cum au apărut că ciupercile după ploaie
εʟʟα1Зcσσʟ întreabă: