Buna
Pai dupa ce iti dau utilizatorii raspunsul,si iti place cum a raspuns cineva dintre ei, ii dai funda.
Astfel, in dreapta raspunsului ai o funda gri si sub ea scrie "Declara raspunsul castigator"Si apesi pe funda:d
Sper ca ai inteles.:dPa:**
Dubios o sa apara jos o funda si scrie vrei sai dai funda lu... e greu rau nu)
Funda se da doar la o persoana.In dreapta raspunsului e o fundita incolora si tu dai click pe ea. daca vrei sa declari raspunsul castigator. Funda?
In dreapta, la cineva care tia raspuns e o funda care scrie declara castigator.dai pe ea si gata
Cand ai raspunsuri la intrebarea ta, apare in dreapta lui "Selecteaza raspunsul castigator". Pe ala trebuie sa dai click ca sa oferi o funda.
Langa raspunsul meu este o funda gri pe care scrie 1. cand pui mouse`ul pe aceasta se face portocalie... apasa acolo si o sa vezi ca-mi da`i funda
Pai in dreptul raspunsului meu o sa scrie "declara raspunsul castigator"si este o fundita gri pe care dai.ata.funda?
Poti da funda numai la o singura persoana... funda se afla in dreptul raspunsului unui user. dai click si gata
Buna. pai in drepta raspunsului meu este o funda... se vede.ca un fel de insigna. apesi pe ea
:*
Uite,la fiecare raspuns ai o panglica aia e o fundita apesi pe ia si ai declarat raspunsul castigator la raspunsul care te-a ajutat
powergirl întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: