| Elyy_1997 a întrebat:

...as vrea sa stiu cum dau funda :d ( dau funda la rasp. voastre dupa ce imi ziceti cum facbig grin )

Răspuns Câştigător
| ziz a răspuns:

Bunalove struck

Pai dupa ce iti dau utilizatorii raspunsul,si iti place cum a raspuns cineva dintre ei, ii dai funda.
Astfel, in dreapta raspunsului ai o funda gri si sub ea scrie "Declara raspunsul castigator"Si apesi pe funda:d

Sper ca ai inteles.:dPa:**

11 răspunsuri:
| DroGuleTz a răspuns:

Dubios o sa apara jos o funda si scrie vrei sai dai funda lu... e greu rau nulaughing)

| Madaliinaaa a răspuns:

Funda se da doar la o persoana.In dreapta raspunsului e o fundita incolora si tu dai click pe ea. daca vrei sa declari raspunsul castigator. Funda?

| Mystyk a răspuns:

In dreapta, la cineva care tia raspuns e o funda care scrie declara castigator.dai pe ea si gata big grin

| BadBoyCristy a răspuns:

Cand ai raspunsuri la intrebarea ta, apare in dreapta lui "Selecteaza raspunsul castigator". Pe ala trebuie sa dai click ca sa oferi o funda.

| мαddยtรรα a răspuns:

Langa raspunsul meu este o funda gri pe care scrie 1. cand pui mouse`ul pe aceasta se face portocalie... apasa acolo si o sa vezi ca-mi da`i fundabig grin

| Veverita a răspuns:

Pai in dreptul raspunsului meu o sa scrie "declara raspunsul castigator"si este o fundita gri pe care dai.ata.funda?

| coloor a răspuns:

Pai este in dreapta jos a raspunsului o fundita gri apesi pe ea. funda?

| InnocentSmilex a răspuns:

Poti da funda numai la o singura persoana... funda se afla in dreptul raspunsului unui user. tongue dai click si gata

| ScumpikAlyssa a răspuns:

Nici eu nu jthiu

| monicutza_5552 a răspuns:

Buna. pai in drepta raspunsului meu este o funda... se vede.ca un fel de insigna. apesi pe ea
:*

| miley_5441 a răspuns:

Uite,la fiecare raspuns ai o panglica aia e o fundita apesi pe ia si ai declarat raspunsul castigator la raspunsul care te-a ajutat