| Butterfly9 a întrebat:

As vrea sa stiu cum va pregatiti voi de venirea Craciunului? Cel mai frumos raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si tie. Ma numesc tot Alexandra! :) Uite cam ce fac eu. Inainte de vacata de Craciun pierd saptamani in cautarea cadourilor pentru cei dragi, sa nu mai vorbesc de facutul felicitarilor, am o mica nebuneala cu ele asa ca daca vrei sa vezi unele ma gasesti la adresa lsh.clasa@yahoo.com (e adresa blogului clsei pe care oricum nul foloseste nimeni) mai schitez peisaje, cumpar lumanari parfumate, vorbesc ore cu pretena mea cea mai buna de la Bucuresti, impodobesc bradul, fac prajituri si postez pe blogu clasei: http://clasa6-lsh.blogspot.com.

3 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Pai in primul rand inlocuiesc playlistul cu muzica pe care o ascult de obicei cu colinde calde si linistitoare, apoi o tura de shopping ( aprovizionare cu manusi, fulare, caciuli, pulovere etc.) o alta tura de shopping pentru cadouri s. c. l bradul normal ( in fiecare an mai cumpar cate un rand de globuri ca sa fiu sigura ca va fi bradul " perfect")in anii trecuti ( in uni) mai faceam si felicitari handmade ( pentru rudele f. apropiate - o sa vad cat timp liber am anul acesta pentru a ma ocupa de felicitari...) ar mai trebui sa gasesc niste mesaje bune de trimis de Craciun si Anul Nou.In rest ma pregatesc cu voie buna, bucurie si caldura in suflet.

| StefanS a răspuns:

Imi lustruiesc bine ghetele.

| Cosmin99_8616 a răspuns:

Eu ma pregatesc cu mare bucurie(genul meu)fac pregatirile cumpar cadouri si multe altele. TE ROG Funda