Din punctul meu de vedere e o mare prostie, care te innebuneste!
Din punctul celor indragostiti, aceasta e:
iUBIREA este un cuvant foarte greu de definit probabil din cauza ca existenta sa are dimensiuni spirituale ce transcend timpul si spatiul, deci si intelegerea noastra.
Iubirea se poate defini mai usor prin ceea ce nu este: dragostea nu este teama, suferinta, durere, gelozie, ura, atasament, agresivitate, indiferenta, posesivitate si lista poate continua.
Iubirea este ceea mai mare nevoie a noastra.
Iubirea e mai presus de orice, mai presus de insasi viata, iar fericirea e ceva ce nu poti atinge niciodata, dar in cautarea careia merita sa mergi toata viata.
Uite o povestioara:
' A fost o data un baiat care avea o surioara mai mica, care l-a intrebat intr-o zi :
-Frate, ce este 'iubirea'? a intrebat fetita.
Iar baiatul a raspuns:
-Iubirea este atunci cand tu imi iei ciocolata in fiecare zi si eu o pastrez in acelasi loc mereu.
Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată.