TPU - cred ca este cel mai indicat
Facebook
Hi5
-dar eu in locul tau, as iesi afara, m-as uita la Tv, as vorbi pe mess, as citi reviste. ca prea mult stam unii din noi la calculator
As vrea eu sa ma plictisesc ca tine
siteurile pe care ma uit eu:
TPU
acasa tv
perfecte.ro
conquiztador
facebook
blogul lui bendeac
sper ca te-am ajutat
Www.ladypopular.ro (o idee interesanta)
www.magicland.com (pentru copii)
www.clopotel.ro (pentru copii, adolescenti si unii adulti)
farmerama.antena1.ro
www.y8.com (site cu jocuri...foarte multe jocuri, toate online, desi unele sunt foarte mari)
www.videotutorial.com (poti petrece ore intrgi vizionand tutoriale despre computere. ex:cum sa iti instalezi si sa folosesti anumite pogramecum sa iti creezi un site/blog/forum, cum sa iti protejezi computerul, cum sa iti spionezi computerul, etc.)
Sau intra pe un radio cu forum, chat, dedicatii:
http://radioperama.forums-free.com/
Site de jocuri: www.kongregate.com
www.armorgames.com
un site unde poti sa asculti melodii de la artisti noi pe care nu-i cunosti: www.boomr.ro si www.boomr.ro/blade2 (asta-i profilu meu si eu am muzica acolo)
poti sati creezi un profil de hi5 daca iti plac chestiile astea de conversatii iti pui poze vb cu prietenii iti creezi un profil bla bla bla www.hi5.com
daca vrei sa asculti ceva amuzant intra pe www.ungurubulan.ro ii unu din baia mare care face multe audio amuzante
site romanesc de muzaca poze video : www.trilulilu.ro
sau mai poti cauta pe youtube remi gailard ii unn din franta face tot felul de glume pe strada ii adevarat ii nebun omu se deghizeaza in tot felul de costume cauta remi gailard :
canguroo
rocky
party
are mai multe
sper sa nu te mai plictisesti :*
Daca ai Opera Browser intra pe www.ro-chat.net e chat si e misto eu acolo am numele de ryder97... Mai discutam (fundita)
Www.farmerama.ro (joc online)
www.lipiciosii.ro (tare site`u :x - de socializare)
www.supercado.com (joculete, premii.)
www.clopotel.ro
Stiu ca iti va parea un raspuns plictisitor si neatragator insa cel mai bun timp castigat pentru tine este lectura! te va ajuta foarte mult!