Heiii!`
Daca tot nu iti vine nici o idee ai putea sa lasi pagina goala pentru foarte multe raspunsuri. Daca nu ai atatia oameni care sa il completeze, poti sa desenezi oriceee.Trebuie doar sa iti folosesti imaginatia.Hai sa iti dau cateva idei
Poti scrie cuvinte dregute precum `love` dream`life`sweet`kiss` in diferite culori si sa faci contururi..sa le colorezi.Foloseste-ti imaginatia! Daca incepi, ideile vor veni de la sine
Deseneaza baloane(Ovale cu fetisoare avuzante, dragute si un fir lung serpuit)colorate.Vor arata foarte dragut!
Poti folosi sabloane luate de pe internet sau sa desenezi singura diverse animalute sau creaturi inventate de tine!`
Deseneaza inimioare de diverse culori marimi si modele.
Poti desena intrebari de genul `de ce?`cum?`unde?`cand?`[mai frumos ar fi in engleza]pe care la fel, sa le decorezi cu diferite contururi colorate.
Sper din suflet ca te-am ajutat! Bafta si te rog sa ne spui si noua ce ai ales sa faci cu spatiile goale!`
Iti multumesc pentru ajutorul acordat, partial am desenat cam ceva din ideile tale
Cu mare placere! Sunt sigura ca arata genial
Buna! eu nu scriam nimic pe pagina aceea pentru ca puteau sa completeze si altii cat mai multi dar poti sxcrien niste curiozitati, sfaturi sau statusuri.
DevylPushtan întreabă: