| DanielaMaria22 a întrebat:

as vrea sa va intreb ce as putea desena intr-un oracol deoarece pe o parte a filei am scris intrebarile si cealalta parte a ramas goala, sau dati-mi ideei de ce as putea face pe partea goala. mersi anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heiii!`
Daca tot nu iti vine nici o idee ai putea sa lasi pagina goala pentru foarte multe raspunsuri. Daca nu ai atatia oameni care sa il completeze, poti sa desenezi oriceee.Trebuie doar sa iti folosesti imaginatia.Hai sa iti dau cateva ideithinking

Poti scrie cuvinte dregute precum `love` dream`life`sweet`kiss` in diferite culori si sa faci contururi..sa le colorezi.Foloseste-ti imaginatia! Daca incepi, ideile vor veni de la sinehappy

Deseneaza baloane(Ovale cu fetisoare avuzante, dragutehappy si un fir lung serpuit)colorate.Vor arata foarte dragut!

Poti folosi sabloane luate de pe internet sau sa desenezi singura diverse animalute sau creaturi inventate de tine!`

Deseneaza inimioare de diverse culori marimi si modele.

Poti desena intrebari de genul `de ce?`cum?`unde?`cand?`[mai frumos ar fi in engleza]pe care la fel, sa le decorezi cu diferite contururi colorate.

Sper din suflet ca te-am ajutat! Bafta si te rog sa ne spui si noua ce ai ales sa faci cu spatiile goale!`happy

| DanielaMaria22 explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc pentru ajutorul acordat, partial am desenat cam ceva din ideile tale

| anonim_4396 a răspuns (pentru DanielaMaria22):

Cu mare placere! Sunt sigura ca arata genialpuppy dog eyes

3 răspunsuri:
| strawbbery98 a răspuns:

Buna! eu nu scriam nimic pe pagina aceea pentru ca puteau sa completeze si altii cat mai multi dar poti sxcrien niste curiozitati, sfaturi sau statusuri.