Da mi s a întîmplat si mie, dar asta e viața merge înainte, nu m ai ai cum să recuperezi ceea ce ai pierdut, bine că nu erați voi în autocarul acela plin cu droguri, asta dacă e adevărat, si nu e o minciună pentru a nu vă m ai da lucrurile înapoi, mie aici mi se pare o treabă 100% românească, sigur românașii au găsit gentile cu haine si alte lucruri, si nu vi l eau m ai dat. Cum am zis, bucură te că nu ai pățit tu și ai tăi nimic. Haine și lucruri m ai poti cumpăra sau primi, da sănătate sa au viață, nu le poti cumpăra de la nimeni.
Nu mi s-a intamplat niciodata, si sper sa nu patesc asa ceva niciodata
Cred ca acum ai inteles si tu ca hainele nu trebuie sa coste 700-800 de euro, pentru ca se poate intampla orice cu ele.Banii i-ai putea investi in altceva daca esti asa bogata.
Waw... pai si ce s-a intamplat pana la urma? mie nu mi s-a intamplat si nici nu imi doresc(logic). imi pare rau ca ti s-a intamplat tie.
Wowww...Nu mi s-a intamplat asa ceva, dar imi imaginez ca e foarte groaznic sa ti se intample asa ceva!
Trimite povestea ta lui Mihai Bendeac... o sa faca o emisiune foarte amuzanta si poate doar poate i s-a intamplat... funda? plz
Yurisa întreabă: