anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa va povestesc un lucru care nu am crezut ca mi se va intampla tocmai mie!
Vi s-a intamplat sa va pierdeti toate hainele?, mie da!
Dupa ce am locuit o perioada destul de lunga in Spaña cu parinti mei ne-am intors in tara. Dupa aproximativ 3 ani crezand ca vom pleca din nou in Spaña am trimis bagajele din timp ( 3 gentoaie pline ). Insa lucrurile nu au iesit cum ne-am fi dorit si nu am mai putut pleca. Bagajele dupa cum am mentionat au ramas acolo asa ca i-am cerut unui prieten sa ni le trimita cu autocarul in Romania. Insa... spre ghinionul nostru unul dintre pasageri a ascuns droguri in autocar, si a fost descoperit in Franta ( la Paris ). Din cauza asta autocarul in mod evident nu a ajuns la timp. Tata a sunat pentru a afla ce se intampla, i-au povestit cele intamplate si i-au spus ca din cauza evenimentelor intamplate vor trebui sa faca cale intoarsa in Spaña. In continuare un nou autocar a venit pentru ai lua pe pasageri si ai aduce in tara. De atunci nu am mai avut vesti. Zilele au trecut iar autocarul nu ajungea in tara iar spre surprinderea noastra nici cei care conduceau autocarul nu mai raspundeau la telefon. Zilele au trecut si se implinesc 2 saptamani de cand ne-am pierdut toate hainele. As vrea sa mentionez ca absolut toate erau de calitate ( firme destul de scumpe ). In concluxie am ramas fara haine (care valorau in jur de 700 -800 Euro, iar drumul care a costat in ju de 300 Euro ) si multe alte lucruri ( carti, poze, CD-uri etc ) Voua vi sa mai intamplat asa ceva? Pentru mine e o premiera!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da mi s a întîmplat si mie, dar asta e viața merge înainte, nu m ai ai cum să recuperezi ceea ce ai pierdut, bine că nu erați voi în autocarul acela plin cu droguri, asta dacă e adevărat, si nu e o minciună pentru a nu vă m ai da lucrurile înapoi, mie aici mi se pare o treabă 100% românească, sigur românașii au găsit gentile cu haine si alte lucruri, si nu vi l eau m ai dat. Cum am zis, bucură te că nu ai pățit tu și ai tăi nimic. Haine și lucruri m ai poti cumpăra sau primi, da sănătate sa au viață, nu le poti cumpăra de la nimeni.

6 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata, si sper sa nu patesc asa ceva niciodata laughing
Cred ca acum ai inteles si tu ca hainele nu trebuie sa coste 700-800 de euro, pentru ca se poate intampla orice cu ele.Banii i-ai putea investi in altceva daca esti asa bogata.

| Aditzu a răspuns:

Waw... pai si ce s-a intamplat pana la urma? mie nu mi s-a intamplat si nici nu imi doresc(logic). imi pare rau ca ti s-a intamplat tie.

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Wowww...Nu mi s-a intamplat asa ceva, dar imi imaginez ca e foarte groaznic sa ti se intample asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| clauX a răspuns:

Trimite povestea ta lui Mihai Bendeac... o sa faca o emisiune foarte amuzanta si poate doar poate i s-a intamplat... funda? plz

| Laska a răspuns:

Da... e ciudat