| dDeeezzdDannaa a întrebat:

kiss. As vrea si eu niste statusuri de tristete, scrise cu diacritice. puppy dog eyes. Daca se poate, si nu luate de pe internet >big grin

Răspuns Câştigător
| theGirls a răspuns:

SALLwinking 1. ♥Nu mai suntem noi. Nu mai suntem doi. Nu mai suntem copiii ce treceau peste nenumarate ploi happy. 2.Da, mi-e dor de el, dar niciodată nu o să recunosc! 3. Ea te iubea sincer şi ar fi făcut orice ca să-ţi fie bine eşti un prost că n-ai apreciat ce aveai lângă tine! 4.Cand iti va fi dor de mine`. Amiteste-ti un singur lucru : M-ai lasat sa plec. 5.Nu spun cã te'am uïtat... Dar nu mã maï gándesc la tïne! 6.Cand ai plecat, ai ars totu` in urma tasad. nici nu te`ai uitat la cum sa frant inima mea sad 7.Degeaba razi cu ochii plini de lacrimi cand ultima speranta din inima s-a stins... 8. ™.Si ma pis pe toate amintirile frumoase. Ca oricum acele amintiri erau doar momente false.9.Te rog, lasa`ma in pace, da`mi drumu pleaca odata.stiu ca nu vrei sa fii aici, si nici n`ai sa vrei vreodata! 10. N`ai sa te schimbi, degeaba timpu trece, ai fost si ai ramas un suflet rece! sad 11.Iar m`ai lasat singura.mai bine plec. UITA`MA! pa`pa

3 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Sunt foarte trista!

| dDeeezzdDannaa explică (pentru DEBrown):

Multumesc frumos, dar nu e tocmai ceea ce caut;]]`. Multumesc oricum. >big grin

| dDeeezzdDannaa explică:

Dau fundOi la cele mai frumoase si interesante kiss. Nu conteaza cate sunt. love struck