anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ascult Rock, imi place sa ma imbrac in negru, port tricouri cu formatii rock, am accesorii ciudate. Asa imi place, asta e stilu' meu sigh Si nu inteleg de ce toti astia ma striga p strada "Emonela". M-au tampit x( emonela in sus, emonela in jos, mie si unei prietene, care si ea tot la fel ca mine. Daca askult rock si ma imbrak in negru nu ins ca sunt emo! M-am saturat pna peste cap de toti fraeri si retardatii care habar n-au ce vorbesc oh go on aaaaaa...Mai ales la scl, eram la ora, si, eu cu prietena mea, amandoua stam in aceeasi bank, si nu stiu care se trezise la ora cu diriga d fata, sa strige emonelele, credeam ca mor x( diriga nu zicea nimic, se amuza p seama noastra oh go on si nu stiu de unde cacatu' meu au inceput sa faca mare scandal in clasa ca fumam noi, nici macar nu e adevarat, am tras si noi odata si au inceput ca oile. Pna la urma ce dracu' ii intereseaza d viata altora, sa-si vada d viata lor ca si asa e praf! Faza e, ca nu sunt emo! dimpotriva, sunt foarte happy in fiecare zi, si sunt plina de energie, imi place sa ma distrez, sa ascult muzica si sa cant la kitara. Mai degraba rockeritza decat emo. Urasc copii emo, si tot ce tine d acest cuvant. Spuneti-mi ce sa le zic astora ca sa ma lase in pace si sa termine cu emo, sau ce sa fac sa ii evit, ca de evitat nu prea pot, cand ii aud ca imi zic asa ii injur si ma duc sa ma iau la bataie cu ei, indiferent ca sunt baieti ( ca eu sunt fata)oh go on nu ma intereseaza daca imi iau si eu vr-un pumn, macar ma linistesc happy. Funda cine ma ajuta cel mai mult happy

Răspuns Câştigător
| Anabellasos a răspuns:

Lumea e prea idioata ca sa priveacasa dincolo de aparente!
Deci, de ce iti pasa, de ce iti faci griji?
Frate, ignora'i! Daca o sa le acorzi atentie, or sa vada ca te afecteaza si or sa continuie cu asta!
Daca lor nu le pasa, tie de ce ti'ar pasa?
Fara indoiala nu iti sunt prieteni! In mod normal nu ar trebuie sa le aorunci nici macar o privere(ei si'ai castigat dreptul asta comportandu'se as), dar totusi ramaneti colegi si incearca sa te limitezi doar la o relatie de colegialitate cu ei, pentru ca tu esti o fata bine educta care stie sa se comporte, nu? Si indiferent de ei, tu trebuie sa iti pastrezi valorile!
Nu mai pune la suflet tot ce spune lumea!
Stii? Am trecut si eu prin aceeasi situatie ca tie.Aceeasi "emo".
Bine a fost doar oo etapa din viata mea pe care am tarit'o frumos si pe care am depasit'o.Sigur ca continui sa ascult rock, insa abordez si alte genuri de muzica, si alte siluri vestimentare...
Te sfatuiesc sa nu te "asezi" doar pe rock si pe tot ceea ce asta implica.Invata sa cunosti si alta muzica, vei realiza ca ai atat de multe de cunoscul, atata muzica buna de ascultat, chiar daca ea nu e neaparat rock... atatea culori de imbracat, atatea culori care te vor face sa pari diferita, una mai vesela, una mai trista, una mai slaba, una mai grasa, una mai rece, una mai calda, nu te opri la negru sau la culorile inchise! Incearca'le si gaseste'le pe cele care te reprezinta si in care intr'adevar te simti bine!

Am sa iti pun o intrebare...
Spui ca nu fumezi, si totusi ai incercat.
De ce ai incercat? Pentru ce ai incercat? Pentru cine? Cu ce scop?
Esti libera sa alegi: daca imi vei raspunde la intrebare titi voi veni si cu argumente, daca nu...

Si inca ceva...
Bai sincer nu a sunat bine cand ai spus ca tu urasti copii emo?
Ce ai ma cu ei? Ce iti fac ei tie? Cu ce iti gresec tie?
Tu stii bine cum te simti cand alti te staga emo, nu?
Tu stii bine cand altii nu te inteleg pentru ceea ce esti tu!
Nu te accepta pentru ceea ce esti tu!
Atunci tu de ce ii judeci pe ei? De ce nu ii accepti asa cum sunt ei, cum decin ei sa se exprime... s'au cel putin invata sa'i ignori, nu sa'i urasi(desi cred ca este un pic cam multa spun).

Si ma opresc din scris, am spus destule!
Sper sa imi raspunzi la intrebare si sper sa te gandesti la "ura" aceea pe care o simti tu facate de cei emo.

In linii mari: FII TU! Aasa cum esti si asa cum simti sa fii! Nu te lasa constansa de ce spune lumea! Nu merita!
Asa este unul din lucrurile cele mai pure, cele mai valoroase:
personalitatea ta! Si unul dintre putinele lucruri pe care nimeni nu ti'l poate lua!

Ma acum eu sper sincer sa te fii ajutat!
Ai grija de tine! Bafta!:*

12 răspunsuri:
| ZumZz a răspuns:

Mda am trecut prin aceeasi situatie ca a ta laughing
Pur si simplu au vazut ca le dai atentie si de aia fac si mai rauwinking, cel mai bine ignorai si atunci cand o sa vada ca nu le dai importanta, o sa te lase in pace laughing

| zăGhost a răspuns:

Sigur eşti la gimnaziu. Stai liniştită, o să se maturizeze ei cu timpul. Dira ta probabil nu realizează cât de enervanţi sunt.
Deocamdată ignoră-i când îţi spun aşa sau ia-i în glumă, că până la urmă ei asta fac. Glumeşte şi tu pe seama situaţiei, în felul ăsta în mod normal ar trebui să înceteze, dacă văd că eşti "de gaşcă" şi nu sunt în stare să te enerveze.

| NinelGuevara a răspuns:

Las-o mai moale cu ''ca'

| Tailynne a răspuns:

Nu le mai da atentie, uni copii au un comportament nesimtit si se cred mai presus decat altii ceea ce nu sunt.

| ArcAnna a răspuns:

As spune ca ai prea mult timp liber pentru ca te preocupa.un rocker adevarat nu baga in seama pe toti ratatii. poate ai parul pe ochi poate ai oi frizura ciudata.de asta se iau de tine.as spune ca esti un rahat de poserita nu o rockerita.rockerii isi vad de treaba lor

| TheBlueWolf a răspuns:

Pai hai sa iti explic eu.Cand auzi ''rock'' nu trebuie sa te gandesti imediat la tot ce intra in campul lexical ''straniu,ciudat,inchis,refugiat,etc.''nu,trebuie sa iti adopti propriul tau stil prin care sa reprezinti acest stil. Unicitatea este cuvantul cheie pe care il cautam,acum ca l-am gasit hai sa deschidem putin problema,si eu ascult rock, si nu port negru abundent, nu port accesorii extravagante etc...Intradevar emo sunt cei pe care aruncam cu paleta de culori negru, siena arsa, bleu-marin(cum ar spune francezul) etc...Asadar iti recomand o ''restilizare'' totala in functie de un punct de reper bine fixat si departe de banal si repetitiv.Succes.

| jony a răspuns:

Buna! Spunele cand se mai ia de tine ca : Prejudecati numai exista si roaga-i frumos sa-ti spuna ce inseamna prejudecata si daca nu stie spune-le sa se mai bage in seama numai cand stie sa de-a explicatie cuvantului.winking

| getutageo a răspuns:

Si eu am fost pusa in situati asta doar pentru singutrul fapt ca ascult rock si imi place negrul dar am realizat ca eu sunt cea matura si ei cei care nu inteleg...am avut o perioada cand nu mai aveam cu cine sa stau dar am cautat prieteni noi care sa ma acepte asa cum sunthappy

| Anabellasos a răspuns:

Scuze de greseli, dar imi e prea somn sa le repar big grin

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Prin atitudinea ta transmiti repulsie. exista ceva ce nu le place la tine.eu i'as pune sa imi spuna ce nu le place? de ce fac asa? sau.le'as spune ca daca nu termina le arat eu emo

Răspuns utilizator avertizat
| SaraDundee a răspuns:

Nu cred ca este okey sa'i bagi in seama! (am fost si eu in situatia ta si nu e deloc placut ) Reactionam la fel ca tine,si imi scoateam ochii sa'i fac sa inteaga ca stilul ce il adoptam nu este nici pe de parte EMO. Stiu ca este greu, dar cred ca ar trebui pur si simplu sa'i ignori.Lumea va marginaliza mereu ceea ce nu cunosc si sincer nu e cazul sa ne strofocam. Stiu ca te afecteza pe tine si pe prietena ta, evident, dar ce sa le faci?! Nu vor intelege si neah ...anyway bafta in continuare si nu le baga rautatile in seama.nu de alta dar chiar nu valoreaza nimic xD