Tine minte : O fata loveste prin fapte, nu prin cuvinte
atat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
Da,... eu sunt fata aceea căreia ii spuneai că nu-ti pasă de ea si acum ai da orice să fie a ta! Dar ghici ce? Asta niciodată nu se va intampla
iubesc doua lucruri fine...Trandafirul si pe tine.Trandafirul dimineata si pe tine toata viata
Mi-e dor de vocea ta sa-mi spuna "te iubesc", mi-e dor de vocea ta sa-mi spuna "te doresc"...mi-e dor de tine,...te iubesc!
cum e luna langa stele
asa sunt visele mele,
cum e floarea pe pamant
eu te am pe tine-n gand,
cum stiu ca maine soarele va straluci asa pe tine eu te voi iubi...
un carbune aprins
nu trebuie atins
dar o inima rea,
trebuie iubita si ea... As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… ".
Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare… "
My baby, вспоминай как много потеряли, неужели мы забыли,как друг друга любили...
Позабыть тебя, твою улыбку Позабыть любимые глаза Позабыть подаренную сказку Что не сбудется теперь уж никогда
Она та. за которой пойдут миллионы. И та, которая уйдет только за тем, кто забыл ее.
Не ищи его, он сам тебя найдет. Не ходи за ним, как делают другие... Если ты нужна ему, он сам к тебе придет
Знаешь... Она никогда не думала, что может так долго помнить о тебе... О тебе, который так быстро вошел в ее жизнь, а еще быстрее ушел. О тебе, который никогда до конца не был ее. О тебе, который так легко ее забыл.
смотри мне в глаза, видишь я плачу? увидел? а теперь пошел нахуй.
Не всякая красота внушает любовь:иногда она радует взор, но не покоряет сердце...
Никто не может вернуться в прошлое и изменить свой старт... Но каждый может стартовать сейчас и изменить свой финиш...
Дима, я тебя очень сильно люблю, но ни как не могу забыть Андрея, извени меня Давид, ты должен понять, что Эдик был мой единственный. Никита ты тоже не грусти, поскольку Виталик моя мечта с детства, есть вещи которые ты не знаешь, Артем.
funda:*
papusa_2175 întreabă: