| Kid_4219 a întrebat:

Astazi ma duc la o proetena buna pe care nu am mai vazut-o de vreo 2 ani. Ce am putea face ca sa nu ne plictisim, in afara de a ne povesti una celeilalte ce am mai facut.

5 răspunsuri:
| Himera a răspuns:

Faceti cafea din zapada, va uitati la un film, jucati carti/remi/sah/ce mai stiti voi. Va uitati la albume cu fotografii si ii barfiti pe cei care sunt in el.

| Ondine a răspuns:

Pai, ati putea sa va uitati la un film bun, sa faceti o prajitura, sa va distrati, sa dati muzica la maxim si sadansati, sa cantati caraoke, oricat de afone ati fi sau oricat de fals ati canta, va veti distra, nu? Doar sunteti prietene. A, si puteti face farse la telefon, daca aveti minute! Ori sunati la dusmani comuni si le faceti glume gen: " Alo, familia patrunjel?(la capatul cellalt: NU!) Si atunci, voi: Imi pare rau, cred ca am gresit stratul". De asemenea, mai e si varianta cu alo familia porcu, cel care raspunde zice nu, voi ziceti ne pare rau, credem ca am gresit cotetul! Asta e doar un inceput. Eu si cu prietena mea facem un fel de concurs, care a descoperit cele mai noi si cele mai tari melodii inaintea celeilalte! Sper ca te-am ajutat! Funda?

| CyPack a răspuns:

Sall. Puteti iesi la o plimbare, putetii juca niste jocuri( ori pe pc ori jocuri de carti ), puteti iesi in parc, la o cofetarie. Puteti pregati niste prajituri pentru parinti, de exemplu. Si daca tot nu ai vazut.o de 2 ani, ce ar fi sa ii cumperi si un cadou? big grin

| Dana23 a răspuns:

Buna! Puteti sa va face-ti oracol(daca stiti-eu una nu),sa va uitati la un film despre prietenie,sa va machiati,sa va faceti coafuri,sa ascultati muzica,puteti merge la shopping sau sa faceti parada modei prin casa(e foarte distractiv), ati putea sa povestiti si din intamplarile voastre sa scrieti o poveste, iesiti la un soc/o prajitura/o plimbare! Sper ca te-am ajutat:*

| boos2003 a răspuns:

Te duci cu ia in parc asa asi zice eu!