| Liesel a întrebat:

Astazi pe la ora sase cand deja era intuneric eu si prietenii mei ne intorceam de la scoala pentru ca profesoara ne chemase peste program sa facem careva exercii pentru un concurs. In fine. Chestia e ca mai ramasesem doar eu si doua fete. Ceilalti plecasera in alte parti. Ne oprisem putin in fata blocului meu pentru a mai discuta. Atunci trecuse pe langa noi un om dupa care s-a intors din drum si s-a indreptat spre noi. Ne-a zis "Nu ar trebui sa stati noaptea pe drum!" zambind catre noi. Se apropiase foarte mult de mine. Prietenele mele reusisera sa fuga insa eu ramasesem acolo. Nici nu ma mai puteam misca de frica. Atunci mi-a zis " Hai spune-mi! In ce parte o iei? Dreapta sau stanga?" Evident ca nu i-am raspuns ba chiar am fugit intrand in blocul unde locuiam. Am fugit pe scari, iar el ma urmarise insa intr-un final se intoarse si am ajuns in casa. Acum imi este foarte frica ca nu cumva sa fi vazut unde locuiesc iar maine dimineata cand voi merge la scoala sa mi se intample ceva. Sa le spun oare parintilor? Nu stiu. Imi este foarte frica. Si chiar daca le-as zice sa ma insoteasca pana la scoala ei nu pot deoarece lucreaza amandoi aproape toata ziua. Ce sa fac? Mentionez ca am doar 11 ani.

Răspuns Câştigător
| Yukidaruma a răspuns:

Discută cu părinții tăi și explică-le situația dând cât mai multe detalii despre cel în cauză, posibil să fie un om a cărui situația să o cunoască și să poată face ceva, și chiar dacă nu au habar de el sigur se vor interesa și vor căuta o soluție. Între timp încearcă să umbli mereu în grupuri mai mari și evită să mergi mereu pe același traseu în drum spre școală, alege zonele mai populate. Succes!

1 răspuns:
| BroascaCuElice a răspuns:

Pedofil. Spune-le parintilor