| kopotoru a întrebat:

Buna TPU ati avut experiente inexplicabile in Padurea Baciu Cluj?
nu vreau raspunsuri de genu

ex : nu este nimic de vazut acolo sunt false toate stirile eu sunt din cluj dar inca nu am fost pe acolo

6 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.O prietena a fost acolo si a facut o poza si se vedea in poza chipul unei femei si a vazut o umbra. Vorbesc serios.E infricosator

| byeddy a răspuns:

Eu imi doresc sa merg. Daca vrei sa experimentezi pe propria piele ce se intampla acolo, ar fi bine sa mergi.

| kopotoru explică:

Foarte bune raspunsurile bravo
multi zic ca nu e nimic ciudat acolo nu stiu de ce ascund oameni aceste lucruri eu vorbesc si despre ozn daca ati vazut careva

| me92 a răspuns:

A fost unchiul meu acolo,si intr-adevar a aparut in poza un chip de femeie si mi-a spus ca la un moment dat, cand a ajuns intr-o anume parte a padurii, a simtit o schimbare de energie, iar ansele s-au miscat haotic.

(fara jigniri pentru unchiu, ii place paranormalul si de aceea umbla cu ansele atunci)

| BiaBiancaXD a răspuns:

Am fost acolo cu o prietena (vara 2012) si te simti ca si cum ai fi urmarit si se aud pasi mai mereu.

| BiaBiancaXD a răspuns:

Pai am fost cu prietenii acolo (vara 2012) si e chiar ciudat..ai senzatia ca cineva te urmareste si se aud si chestii mai ciudate gen tipete..sau pasi.:?