| WoKy a întrebat:

Buna TPU.
Ati avut vreodata un vis in care vedeai ceea ce-o sa faci in viata, dar fara sa stii cand si cum se va intampla?
Doar secvente?
Eu am patit acum cateva luni cu ceea ce o sa fac(adica nu in totalitate, doar niste secvente dar nu foarte clare). E posibil sa fie ceva de la subconstient sau o problema medicala!?
Fara raspunsuri jignitoare ca primiti report.
Totul in limita bunului simt!

7 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Mi s-a intamplat, si inca de cate ori, de zeci de ori.

| GroparuVesel a răspuns:

Da,mi se intampla zilnic. Uneori am o senzatie foarte puternica de Deja Vu.Nu e o problema medicala, mai degraba un dar, darul de a prevede ce urmeaza sa se intample. Bucura-te cat inca mai poti.

| ninaelenadobrev a răspuns:

Stai linistit astea n-au treaba cu problemele medicale, posibil totusi ca subconstientul tau in timpul somnului sa fi avut contact cu viitorul, se poate intampla a fost demonstrat stiintific.

| 拉维尼亚 a răspuns:

E ceva normal la unii oameni. Mi se intampla si mie ca uneori sa am un vis si sa stiu ca o sa se intample sau sa visez si sa uit ce am visat si sa-mi aduc aminte atunci cand se intampla ca in vis si sa stiu ce o sa urmeze mai departe

| 1997biju a răspuns:

Si mie mise intampla des foarte des

| andreydanyel99 a răspuns:

Da si eu am patit asta am visat ca vom da test la istorie si dupa cateva zile s-a intamplat si apropo stai linistit nu este o problema medicala

| OverTheLimit a răspuns:

Ii cam stranie aceea chestie ca nu sti si numai cand se intampla iti amintesti ca ai visat asta.Mie asa mi se intampla la alti nu stiu