| Jacksy a întrebat:

Azi am avut o stare super nașpa sad am avut 7 ore de școală și la fiecare oră am dat test. eu de obicei sunt plină de glume. Rare cazurile când sunt supărată.
Ce am? sad
Mă simt super nașpa. straight face

3 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Eşti prea obosită, şi eu când aveam multe ore şi teste, apoi acasă, teme şi de făcut proiecte, eram ceva de genu'. După perioada asta mai încarcată, îţi mai revii.

| raluzz a răspuns:

Nu ai nimic. Cateodata te ajunge oboseala..si de aceea ai o stare naspa.
Ar trebui sa te odihnesti mai mult si o sa te simti mai bine. happy

| KoreanGirl a răspuns:

:]] Alt om chinuit ca mine. Povestea zilei de marţi pentru mine este mult mai complicată şi tragică dar mă pot mândri că îi rezist cu brio: mă trezesc la 5 dimineaţa, plec de acasă undeva pe la 6 la meditaţie la matematică. Apoi încep şcoala aia care încă nu s-a dărâmat la ora 11 şi le termin undeva pe la ora 18. Să nu mai zic ce ore "superbe" am: Romana, Mate, Mate, Fizică, Chimie, Franceză şi Biologie. Am dat 4 lucrări astăzi şi am fost şi ascultată. Tocmai astăzi şi-au găsit să mă întrebe de sănătate şi profesorii ăştia dar nu-i condamn. Mă distrează! Le-am rezistat şi lor cu greu însă! Am ajuns acasă undeva pe la ora 19. Acum mor de somn...şi îmi e cam foame. Nu am mâncat cam nimica dar nici poftă nu am.

Cred că te înţeleg cel mai bine. Te simţi ca o "piatră". E impropriu spus piatră dar cred că înţelegi la ce mă refer. Nici nu mai ai parcă puterea să te ridici de pe scaunul ăla idiot pe care îmi şade fundul cu orele. E un sentiment tare nasol...eu care sunt cea mai dinamică persoană care o ştiu să rămân blocată în clasă? Să nu fug eu după bunăciuni pe stradă (glumesc).
O să îţi revi cu siguranţă! În cel puţin câteva zile sau chiar mâine vei fi ca nouă. O baie caldă şi un somn bun aduce zâmbetul pe buze.
Just relax!
happy