| HelloKittyscoala123 a întrebat:

Buna,TPU! Azi am primit de la o colega doua bratari din elastice. Una era verde-alba,iar cealalta roz,galben, portocaliu. Le-am purtat 2 ore,iar la sport le-am dat jos deoarece am observat ca s-au inchis la culoare. Albul din prima bratara a devenit un albastru inchis, iar rozul și galbenul din a doua aveau o nuanta negricioasa. De ce? Ce pot face?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Depinde și ce bluză/pulover, ai purtat deasupra lor, încât și-au schimbat nuanța...
Ține-le în apă călduță, cam o oră, în care adaugi niște detergent pentru rufe. Pune-le în niște castronașe individuale, pentru a preveni amestecarea culorilor. Și poate reușești să le redai forma inițială.

| HelloKittyscoala123 explică (pentru floresdemayo):

Am incercat cu apa si sapun, otet, detergent. La cea alba s-a mai dus, dar aproape la fel a ramas. Cealalta s-a curatat foarte bine.S-a decolorat putin, dar nu se observa. Multumesc!

7 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Daca ai nevoie de o funda, SCRIE CEVA FOLOSITOR.

| Alexxxxxx34 a răspuns (pentru LTAA):

Am scris ceva mai folositor decat tine! La mine, macar are legatura cu intrebarea!

| Me01 a răspuns:

Buna
Incerca sa le speli cu apa si săpun poate își revin la loc.

| Alexxxxxx34 a răspuns:

Poate sunt in functie de starea ta de spirit? Glumesc. Nu mi s-a intamplat niciodata si am o mana plina de bratari din elastice. Poate asa vor ramane. Nu ai ce sa le faci. Imi pare rau.

| angelana a răspuns:

Poate s-au murdarit de la praf, baga-le in apa, poate se curata.happy

| MaiutaSweet a răspuns:

Hey TPU! Da am parit asta si sa stii ca dupa ce le am spalat cu apa de temperatura camerei si au revenit.Acum depinde si de tipul de elastice pe care le purtai.
Kiss