| Anna0111 a întrebat:

Azi, cand am postat o poza pe facebook pe o pagina dupa o ora am intrat sa vad cate like-uri a facut si nu era niciunul. straight face De obicei se strangeau 100-200 like-uri pe ora si acum cand pun o poza nu mai strange niciun like. Postez zilnic si se strang multe like-uri dar de azi-dimineata nu se mai strange niciun like sad. E chiar foarte ciudat. Am intrat de pe un alt cont sa caut pagina dar nu o gasesc. Nimeni nu o poate accesa decat eu. :/ Oare de ce? Chiar nu i-am facut nimic si sunt numai eu admina! Va rog, daca vi s-a întâmplat sau stiti ce pot face lasati in comm.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand ai postat nu ai fost atenta la setarea de confidentialitate.Probabil ca este setat sa vezi doar tu poza.

| Guti14Haz a răspuns:

Uita-te pe la setari. Daca nu e nimic poate ti-a raportat cineva pagina.

| Anna0111 explică:

M-am uitat si e setat pe public. :/

| Anna0111 explică:

Nu merge. crying

| Andrei2991 a răspuns:

Uita-te la setarile paginii. Probabil din greseala ai dat-o pe privat... Sau incearca la Setari de confidentialitate /privacy settings si prima setare da-o pe Friends... whatever nu prea is bun cu facebook-ul asta.

| FaraNume08 a răspuns:

Pai da-i la setari, la ''cine poate accesa aceasta pag'' si dupa rescrii varsta dupa iesi si intri din nou pe pag.
Sper sa te ajute comentariul meu happy.