| AssassinFighter a întrebat:

Azi eram cu iubita mea pe o banca si stateam de vorba cand vine un rrom(de vreo 19 ani) si incepe sa imi dea palme si sa o pipaie pe iubita mea, m-am ridicat si l-am impins, el a inceput sa zica " ce ma esti smecher haide sa ne batem" in acel moment i-am dat un pumn si a cazut jos, el s-a ridicat si a fugit dupa vreo 20 de minute vine cu vreo 20 de alti rromi dupa el, iubita mea a inceput sa planga si cand am vazut asa am rupt scandura de la banca si am inceput sa dau in ei, am reusit sa ii bat unii au fugit si au zis ca se vor intoarce cu toata familia lor, ce credeti ca ar trebui sa fac am 17 ani si am facut 5 ani de box si 2 ani de metode de aparare, singur nu cred ca pot sa ii bat pe toti dar totusi ce ar trebui sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| AfroBelgianu a răspuns:

Salut, prietene

Nu te panica, tiganii vin si pleaca. I-ai batut odata pe toti si aia a fost, te respecta cand te vad pe strada.Ai grija, insa sa nu dai de asa-zisii camatari. In cazul acesta va trebuii sa mergi la politie, faci o declaratie si se rezolva.

4 răspunsuri:
| Anonim0100 a răspuns:

Stai calm man, ei au venit la tine nu tu te-ai dus la ei, si prietena ta era de fata ca tiganul ala a venit si s-a dat la el.

Poti merge la politie sa depui plangere sau alta data ia cu tine o bata si dai in ei ca la pisici.

Numai bine!

| AndreiBossul1998 a răspuns:

Ascunde-te.

| RatuscaCeaUrata a răspuns:

Ahahalaughing Sper ca i-ai rupt. Bravo... PS: Cand ii omori cu bataia, cand te vad pe strada. Se pun in genunchi si-ti pupa talpile!

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

1)Plângere la poliție,
sau
2)Ascunde-te, ei nu știu unde locuiești.