| Violeta_6962 a întrebat:

Buna TPU azi mi-am bagat in lista id-ul fostei mele prietene cu care sincer nu am mai vb de 4 ani (pentru ca ne-am certat) mi-a dat accept i-am spus cine sunt si daca vrea sa vorbeasca cu mine ea mi-a zis scuze nu pot vb acum si a iesit cum sa imi recastig increderea si sa fim din nou prietene sau ce ar trebui sa fac imi dati sfaturi va promit fundita pup.

2 răspunsuri:
| GnnAndra a răspuns:

Depinde cat de grav e motivul pentru care v-ati certat. Daca ai gresit tu cu ceva, tot ce trebuie sa faci e sa iti ceri scuze si sa ii ceri sa o luati de la capat. Sau sa ii ceri o a doua sansa. Daca ea a gresit cu ceva, spune-i ca ai lasat trecutul si vrei sa fiti iar prietene.
Eu am fost certata cu cea mai buna prietena a mea 1 an sau 2 si eram amandoua in aceeasi clasa. Eu fiind mai sensibila mi-a fost greu, dar pana la urma mi-am cerut scuze pentru ce am facut si am luat-o de la 0. Prima data vorbeam ca simple colege, apoi am ajuns sa fim bune prietene pana acum cand iar este cea mai buna prietena! Sincer, sper sa se rezolve problema asta, pentru ca stiu cat de rau e sa recastigi increderea si nu prea iti iese.
Cel mai bine e sa o inviti la un suc, si sa vobiti despre voi. Ce ati mai facut in ultima vreme, si din una in alta ajungeti si la motivul pentru care v-ati certat. Sper sa o rezolvati >big grin

| chocolate27 a răspuns:

Depinde aici si motivul certei, poate ca ei ii este mai greu sa treaca peste.Incearca sa incepi o discutie serioasa cu ea atunci cand va avea timp, asa poti afla daca mai vrea o prietenie sau nu.Baftawinking