| anonimabubulina a întrebat:

TPU azi mi-am cumparat o camera web, cand am bagat-o in calculator mi-au aparut 3 pasi de urmat next, next, finish apoi cand am dat la yahoo messenger la my webcam imi aparea "Sorry no Webcam was found on your sistem", apoi am scos camera si am bagat-o din nou in unitate, nu mai imi aparea nimic la camera am primit si un cd dar nu cred ca este pentru camera pe el scrie pc camera dar este foarte mic, spuneti-mi ce sa fac ca sa-mi mearga deoarece am dat o gramada de bani pe ea si nu stiu ce sa ma fac. Funda+vot.Ms.anticipat

Răspuns Câştigător
| ioanalexandru a răspuns:

Acel C D,e pentru camera!
si la o camera web pe care am avut-o, a fost insotita de un c d, f mic.trebuie sa instalezi acel program, si merge

2 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

Salut.Pai daca ai primit CD-ul baga-l in calculator si iti va aparea probabil ceva de instalat? Daca nici asa nu reusesti cheama pe cineva care stie.

| michelle_4506 a răspuns:

Daca ai primit cu camera web un cd dala micu, uitate pe cutia de la camera si cauta siteul oficial.Pe site gasesti programu pentru camera garantat pur si simplu tastezi modelu camerei si dai descarcare. Daca nu te pricepi sa cauti asa pur si simplu cauta pe gooogle sau intreaba pe cineva.