| tpurotpuro a întrebat:

TPU! Ce mai faceti? Ok, vreau sa va spun ceva.In spiritul sarbatorilor de iarna, va rog faceti o fapta buna.Nu sunt intr-o conditie financiara deloc buna, si imi doresc extraordinar de mult un webkinz. Daca aveti un cod ceva, va rog, va implor. Daca nu aveti, nu e nimic, nu va obositi sa comentati.Inteleg ca e aproape imposibil, dar, va rog, ganditi-va.Stiu ca e criza, dar, va rog, ganditi-va si la altii.Nu va cer mult, in spiritul sarbatorilor de iarna si a craciunului, ganditi-va la ce fapta buna puteti face si la ce va rog din sufletul meu de copil.
Daca este, va rog, dati mesaj privat dar anuntati-ma inainte la intrebare.Va multumesc. Funda, multumiri si nu numai.Sunt sigura ca veti fi rasplatiti de Dumnezeu pentru aceasta fapta buna.Multumesc din inima.
Craciun fericit tuturor, ingerii sa va umple sufletul de bucurie si inima de bunatate.Sa fiti alaturi de cei dragi si sa aveti numai impliniri!

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ai aici conturi si parole webkinz http://konturi.ro/parole/www.webkinz.com/

| Jadis a răspuns:

Zici asta ca si cum ne-ai cere sa ajutam un copil bolnav, asa seamana sincer. Dar tu nu vrei decat un amarat de webkinz. Si ce fapta buna sa iti dam un amarat de cod. Eu numesc fapta buna a ajuta un copil sarman, neajutorat. Pe cine crezi ca lingusesti cu acest discurs? Puteai pur si simplu sa intrebi cine are un cod tampit de webkinz. Nu e nevoie sa te milogesti atata

| DildăuPaispe a răspuns:

Asculta...crezi ca ne impresionezi cu acest discurs? Du-te frumos la Cora, ca sunt lil'kinz cu 12 lei si webkinzi noi cu 29.90.Frate,cica "criza". Eu am 16 webkinzi si vreo 4 i-am cumparat anul' asta pe "criza" asta."Fapta buna de Craciun"? Fapta buna inseamna sa ajuti un om cu probleme de sanatate, un copil abandonat, o familie saraca care nu are ce sa manance in seara de Ajun! Nu sa-ti dam noi coduri si conturi.Eu nu cer funda, nici nu ma supar daca dati la mesajul meu "Stupid" sau altceva dar vreau sa va intre in cap:daca un om ar cumpara un webkinz, altu' ii cere codu...nu ca primul este fraier? Zau

| varasea a răspuns:

Am eu 2 coduri si ti-as putea da unul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa-ti faci un cont de proba care tine 1 an.Eu am 4 webkinzi dar la 2 dintre ei nu le mai tin minte conturile.
Uite o sugestie:de sarbatori sunt reduceri un lil'kinz costa 13 lei. Poti sa strangi acesti bani foarte usor.Eu economisesc pentru un webkinz signature deer.
Imi dai fundita?

Întrebări similare