Salut, incearca H.I.M -the begining of the end; It's all tears;(don't fear) The reaper; love me like i do; etc (cred ca o sa-ti placa )
H.I.M adica His Infernal Majesty, este o trupa ce foloseste foarte mult simboluri si versuri satanice. Chiar daca Villie Vallo nu a confirmat ca ar avea orice fel de religie, cu toate astea versurile trupei abunda de astfel de simboluri. Acum, fiecare cu gusturile sale...
Singurul lucru care Ville Vallo il arata in muzica lui este dragostea adevarata si sacrificiile pe care un om le-ar face pentru iubirea lui, nu e nimic satanist in muzica lui, poate ca simbolurile lui sunt destul de ciudate dar nu sunt satanice, poate ezoterice (p.s. :asculta si tu melodiile care le-am pus sus si asculta si versurile, sunt foarte frumoase , nu cred ca o sa fi dezamagita)
Ii stiu melodiile.
Serios acum, chiar are simboluri, versuri si cuvinte satanice. Si zic "satanice", nu "ezoterice", "mistice" sau altceva...Cauta versurile trupei( sa zicm, spre exemplu "Join Me In Death") si incearca sa le citesti, asa ca pe o poezie, si ai sa vezi. La urma urmei, de ce o trupa s-ar numi His Infernal Majesty? Ca suna bine?
Zic si eu!
P.S: Solistul nu a precizat never ever ca ar avea vreo religie, deci sa nu ma intelegi gresit.
Linkin Park - Leave out all the rest, Ross Coperman- Holding on and letting go, Poets of the fall- Sleep, Evanescence- My Immortal, Poets of the Fall - Carnival of Rust, 30 seconds to Mars- Hurricane...
Buna.Pai incearca HIM-join me in death,Nickelback-How you remind me,Black veil Brides-The mortician's daughter,Black Veil Brides-Carolyn, Tokio hotel-Monsoon, Red-Allready over. Sper ca te-am ajutat.
Seether: World Falls Away
Suicidal Tendencies - How Will I Laugh Tomorrow
Soundgarden - Fell On Black Days
Nirvana - Heart-Shaped Box
R.E.M. - Losing My Religion
3 Doors Down - When I'm Gone
Goo Goo Dolls-Iris
U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For
Radiohead - Karma Police
The Cranberries - Zombie
Linkin Park - Numb
Evanescence - My Immortal
Seether feat. Amy Lee - Broken
Disturbed - Stricken
System Of A Down - Lonely Day
Led Zepplin-Stairway to Heaven
Radiohead - Creep
Helloween - Forever And One
Tu faci rock-ul plictisitor? Meriti sa arzi in iad,sa nu mai poti asculta genul asta de muzica divin, si nici sa nu-ti raspunda nimeni la intrebare.(Evanescence, la ce puteam sa ma astept?)
Metallica,scorpions,gnr,acdc,bon jovi, metalhead huh? is faine si alea.da totusi.depinde de cum te simti
Frate, te-ai lovit cu semaforu'?!? Ce-ai?
Frate,nu sunt frate cu tine.Ai vreo problema cu felul in care vorbesc si persoanele de care ma iau? Vai,ce cocosi sunt unii in fata unui ecran,dar in viata de zii cu zi, iti spun eu, te-ai lovi singur de semafor decat sa spui cuiva replica asta.
Durule, vezi sa nu fie invers! Tu sa fii ala izolat de: viata, soarta ( care sta in spatele pc-ului si face pe zmeu' din povesti) In fine, nu imi bat capul cu toti... (restul este istorie)
Delerium - Silence :D sau DJ Tiesto - Silence ...http://www.youtube.com/watch?v=_6bzAMz3SFA&feature=related
Pai, Tiarra, Breking Benjamin, Adele, Linkin Park, Linp Bikzit, Sirius, e mai veche, dar e foarte tare trupa, si canta in romana, Roxette, FT Island, Voltaj, Semnal M, Cargo, Bon Jovi, Bosquito, Antract, Keo, Nightwish, Phoenix, Scorpions, Nirvana, HIM, Bullet for my Valentine, Luna Amara, Kamelot, Epica, Sex Pistols, Pasarea Colibri si Ducu Bertzi. Scuze ca sunt si in romana, dar trebuie sa le asculti, dart sa stii ca daca esti noua cu muzica rock, evanescence nu e un inceput bun, pentru ca e deprimant, dar e alegerea ta, si daca o sa asculti rock de acum incolo, sa stii ca vei asculta mai tarziu trupe gen Haggard sau Rammstein. Sper ca ti-am fost de ajutor
Nickelback-far away/how you remind me/savin me/if everyone cared
scorpions-still loving you
bon jovi-always/bed of roses/what do eu got
green day-21 guns/boulevard of broken dreams.
daca iti plac spune'mi.