| copilfardeminte40127 a întrebat:

Ce parere aveti de un dvd portabil? Dar de o tableta? Nu stiu sigur ce sa aleg...Astept pareri, mai ales daca aveti dvd portabil.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu stiu ce gaseste lumea asa de grozav la tabletele astea. Daca ar lucra in domeniul vanzarilor, ai mai spune, ca poate te-ar mai ajuta intr-un fel. Dar cand vezi pustani de 15-16 ani cu tableta, dandu-se interesanti, dar vaneaza wifi-urile ca nu au bani de abonamente pentru ele, te apuca rasul plansului. Dar na, romanul sufera de atentie, desi poate el acasa, abia are ce sa manance.
Si nu, nu sunt vulpea care nu a ajuns la struguri si a zis ca sunt acri, dar chiar uneori trebuie lucrurilor sa le spui pe nume.
Cat despre DVD portabil, nu cred ca isi are rostul. Daca tot vrei sa-ti cumperi ceva, mai bine ia-ti laptop. Faci de toate cu el. Asta daca nu lucrezi in diferite domenii gen : agenti comericali, agenti de asigurari, care au nevoie de net, si de mobilitate. Mobilitate pe care laptop-ul nu o ofera atat de bine.

| copilfardeminte40127 explică (pentru anonim_4396):

Buna! Multumesc pentru raspuns. Laptop am dar ma gandeam sa imi iau si altceva. Sincera sa fiu, nici eu nu inteleg de ce e atata zarva in jurul tabletelor ( mie nu imi place touch-ul deloc). Ma gandeam la un dvd portabil pentru ca e mai micut decat un laptop si il pot folosi in masina sa ma uit la un film sau ceva de genul. Mai nou, am vazut la unele Dvd-uri portabile ca ofera din dotare 2 joystick-uri cu 300 de jocuri. Habar nu aveam ca ma pot juca pe asa ceva. Si avand in vedere ca am si o sora mai mica de 7 ani, ma gandeam ca un desen sau un film ne-ar mai lua din plicitseala la drum lung. Te astept cu inca o parere...happy