Tigarile electronice sunt mai sanatoase in rest toate sunt daunatoare.eu iti recomand dunhil rosu sau negru, kent8 si pall mall negru.si mai sunt alea pentru femei vogue cu diferite arome(scortisoara, ciocolata, vanilie etc)
NU fuma electrica sau narghilea, mai bine fumezi tigari decat electrica, electrica e mult mai toxica. Narghileaua e la fel de toxica ca o tigara electrica asa ca nu iti recomand nici de aia. Tigarile "sanatoase" sunt tigarile cu mai mult tutun. Marea majoritate contin frunze si crengi si alte panarame, 50%-70% tutun. Tutunul e maro, daca gasesti prin tigara bucati de culoare crem sa nu fumezi, alea sunt panarame care iti fac mai rau. Eu fumez Rothmans, firma englezeasca, 100% tutun. Poti incerca trabuc sau pipa, alea sunt sanatoase dar nu se trag in tine, doar in gura. Un fum de trabuc e cat un pachet de tigari daca il inhalezi. Daca vrei sa achizitionezi o pipa trebuie sa stii ca e constisitoare, de la 60 de lei in sus +tutun de pipa+unealta de pipa+ca pipa se fumeaza in spatii de inchize(camere) si nu prin parc sau in spatele scolii. Sunt multe de zis. E bine sa nu crezi tot ce spun reclamele de la tigarile elecrice si sa nu cumperi o panarama de aia. Daca vrei ceva mai sanatos: Rothmans, nu te ustura pe gat, nu puti foarte tare a tigari si sunt bune, dar mai mult tutun, mai multa dependenta.
Nu stiu ca nu fumez dar CRED ca alea mentolate ar avea gust mai bun...zic si eu...
Anaraul0183 întreabă:
anonim_4396 întreabă: