Pai. eu voi merge la mare si cred ca si la felix. voi sta cu prieteni... ma voi distra Deabea astept sa se termine scoala asta :X:X
Dar tu?
Buna.Pai eu mi-am planuit asa:sa stau pur si simplu acasa(ceea ce mi se pare plictisitor ),sa ies cu prietenii si sa mergem in oras(la vreo inghetata,in parc,la club) sau sa mergem toti unii la altii pentru vizionarea unui film sau pentru distractie,sa strabat un pic tara in vreo excursie sau poate ma voi duce in Italia(la Colosseum,Vatican,mare, cumparat haine) dar nu in ultimul rand, ma voi distra!
O sa ies cu prietenii cat de mult posibil si daca ne permitem vrem sa mergem la mare doar gasca noastra.Eu si prietena mea ce mai buna nu avem prieteni deci probabil o sa flirtam la greu si sa ne distram maxim ca intotdeauna.
Cam asa merge.De obicei facem exact ce ne trece prin cap. funda?
Buna pai ce sa fac? Am sa ma distrez in primul rand am sa merg la piscina poate si la mare, am sa merg la tara cam 1-2 luni am sa-mi lucrez caietul de vacanta care mi s-a dat si ma bucur de timpul liber si de vara si de faptul ca nu mai am scoala si ca nu trebuie sa mai respect niste lucruri. In vacanta cred ca am sa mai merg pe la cumparaturi sau chiar mai bine am sa ies cu prietenele prin oras, ma voi plange de " mila " ca trec in clasa a 5-a, mai dorm pe la prietene si ele mai dorm pe la mine, am sa ma joc cu copii de la tara, am sa vand cate ceva ca sa strang cativa bani de buzunar, mai stau pe TPU, pe facebook, pe scurt pe calculator, am sa ascult muzica si ce fac copii din zilele noastre ies pe afara si fac un picnic ( ma rog eu o sa-l fac in spatele bocului cu cele mai bune prietene ale mele). Vacanta placuta!
Pe 13 iunie e ziua mea, deci o sa sarbatoresc. O sa ma duc la sora mea care acum locuieste prin Slobozia, o sa imi cumpar haine, o sa iesim afara toate trei (eu si ea + copilul ei; x). O sa ies afara cu bicicleta sau rolele. Ma voi duce prin parc, poate o sa ma duc prin Herastru sa mergem cu barcile alea pe apa (asa vor colegii mei sa facem serbarea - eu vroiam picnic, dar s-ar putea sa mergem la Mc T_______T). Cine stie, poate merg la mare sau la peste cu my beast friend. O sa fotografiez, citesc carti (vreau sa-mi iau Potretul lui Dorian Grey). Poate o sa ma vezi cam in in fiecare saptamana pe la biblioteca. Oricum, o sa mai si lenevesc, desenez, gasesc eu ceva. Vreau sa petrec aceasta vacanta pana nu o sa trec la liceu peste cativa ani. TT^TT A, da... s-ar putea sa ma duc sa joc si football cu colegutii mei si my b.f. Deci... o sa ma distrez, zambesc, rad. Desigur - o sa existe si batai cu apa si multe altele~!
Sarbatorsc ziua mamei mele, plac la padure.La mare.Ma voi distra.Vi incerca macar o carte sa citesc:din primul rand am sa merg la piscina poate si la mare, Ma voi duce prin parc,,la vreo inghetata,in parc, la club, la disco)O sa ies cu prietenii cat de mult posibil si daca ne permitem vrem sa mergem la tabara doar gasca noastra
Pai...eu am multe planuri pentru vacanta asta :X
vreau sa merg la munte cu cortul... Poate o sa merg in Moldova [eu fiind din Bihor ]. in rest pe afara...Party`uri
si nu stiu, mai vad eu
Buna intrebare pai, ff multe voi arunca cartile de scl si leneveeesc toata ziua >