anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei din zodia sagetator se potrivesc cu cei din zodia taur? Daca puteti, trimiteti mi un link cu compatibilitati.

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
| chOcO_5785 a răspuns:

Http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/ [ uite aici :* ]

Sagetator si Taur? Foc cu Pamânt? Dumnezeule, ce lux si ce aventura! Dar si ce transformare!

Unui nativ Taur îi place foarte mult sa traiasca în confort, sa aiba de toate si sa se bucure de viata, în vreme ce unui nativ Sagetator îi place în permanenta sa riste un pic, pentru a simti chemarea celor patru zari.

E drept ca Taurului i-ar fi tare drag sa se mai miste o leaca, în vreme ce Sagetatorului i-ar pica tare bine, dupa o îndelungata alergatura, un locsor cald si foarte ocrotitor. Mai ales atunci cand ea e Sagetator si el e Taur! Se creeaza un fel de fidelitate de la distanta care, paradoxal, aduce mereu un aer proaspat în relatie.

Daca el este Sagetator si ea este Taur, atunci putem retrai în prezenta acestui cuplu un fel de vremuri de poveste, în care barbatul era exploratorul, plecând la drum ca într-un basm initiatic, iar femeia un fel de "mater famailiae" care fixa, în lipsa lui, valorile perene.

Sper ca te-am ajutat >:D

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu prea...In orice caz, sagetatorul e o persoana mai artificială in comparatie cu taurul.Taurul e mai pătimaș... iubeste cu foc.Si e fidel. Sagetatorul, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt taur : Asta nu conteaza sunt doar prostii. Nu are nici o legatura! De cine iti place cu ila este posibil sa fi ce naiba?

Întrebări similare