As alege 3 persoane.
Lara del rey
awolantion (formatie)
si pentru melodiile populare probabil pe Andra.
Care are voce...pacat ca si-o iroseste.
Bună,
Mi-at fi placut Beethoven, Mozart, Chppin etc. Dar cum sunt morţi, aleg Alternosfera (si mult alte trupe rock dar nu vreau sa te dau peste cap cu muzica mea )
Tu?
Numai bine!
Richie Hawtin nu e cantaret, e dj dar e preferatul meu. Daca ar fi sa aleg neaparat un cantaret ar fi Bruno Mars.
Ce intrebare surprinzatoare. niciodata nu m-am gandit la asa ceva.As vrea cu siguranta cantareti faimosi sau care sa cante muzica buna, indiferent cine sunt.
Cei mai faimosi si nimenea...ma gandesc sa ma plimb din hotel in hotel din femeie in femeie fara sa stiu ca am o casa acolo undeva
Florin Salam [Unii mai sunt si manelisti ];
Connect-R;
Ruby (Pentru 00:00 cand o sa fie tortul sa"Stinga Luminta " );
Bye, bye
Lumina* Scuze
Nici nu pot sa-mi imaginez ce trista poti sa fii sa iti doresti o nunta la care sa behaie aia insirati de tine.
Fiecare cu gusturile lui... tu pe cine ai vrea sa asculti live la nunta ta? As aprecia un raspuns care sa aiba legatura cu intrebarea. Multumesc
Ce te face sa crezi ca o sa-mi pierd din timp si bani la primarie, biserica si restaurant ca sa fiu recunoscut ca om insurat? Oricum, de ce m-as gandi la nunta sau la petrecutul in mare parte a vietii alaturi de aceeasi persoana?
Jesus! E doar o intrebare. Raspunzi, bine, nu raspunzi, bine! Dar nu e ok sa te legi de gusturile altora, pentru ca gusturile nu se discuta.
Si ce te face pe tine sa crezi ca nu se discuta?
E opinia unei persoane. Esti Ceausescu? Esti Kim Jong-un? Nu e ok ceea ce faci...
Nu, nu sunt si chiar nu trebuie sa fiu ca sa te intreb asta. Cand faci o alegere si esti intrebat de ea, eu zic ca poti sa scoti doua cuvinte prin care sa-ti motivezi alegerea.
De exemplu, esti la magazin si ai tai vor sa-ti cumpere un tricou roz. Tie, pentru ca nu-ti place asa ceva si nu te poti impaca cu tine apoi, dupa ce te vezi cu chestia aia pe tine, spui ca rozul ti se pare o culoare pe care doar baieteii care n-au pretentia sa fie luati in serios de restul lumii si au gusturi de *** le poarta.
Asa se discuta gusturile si in materie de orice. De muzica, de filme, de haine, masini etc.
Poti foarte usor sa-ti motivezi alegerea. Daca n-ai imaginatie sau ti s-a bagat si tie pe gat de la majoritatea oamenilor ca gusturile nu se discuta, doar pentru ca aia care au zis asta au fost lipsiti de imaginatie, atunci nu e ok ceea ce faci tu, nu eu.
Danut25 întreabă: