| Alle15 a întrebat:

Buna TPU.Cine are cont pe webkinz,,,, va rog si eu ceva,,,,,! Are careva vreun cod special care merge la magazinul de coduri? Sau cin vrea sa faca trade pe webkinz cu mine? Va dau o vitrina cu bunatati la sticla(a fost la concursul comuniatar si eu no mai vreau si ma intreb daca no are cinevasi o vrea) in schimbul unui super-bed(de la W-Shop la Exclusive,,, nu's deluxe si nu pottt). Alegeti una dintre oferte si vorbim pe mess! Va da id-ul pe privat(doar cei care vor sa faca schimbul)! dau si funda!

Răspuns Câştigător
| ionikadulcika99 a răspuns:

Auzi tu aia-ala care zice cine e proasta acum lasa fata in pace esti tampi poate n-are bani si nu-i rusine sa-ti zica asta ca nu o cunosti si daca tiar zice ceva te-ai duce la mata asa ca las-o pe bubuuuu... in pace ca te ia naiba idiul meu este ionik_dulcik99@yahoo.com vb eu cu bubu si ii dau 5 conturi cu 10 coduri!

8 răspunsuri:
| Alle15 explică:

Heloo? Esti cu capu? nu ai citit ce cer eu? La schimb,, daca esti proasta/prost nu te mai baga!

| Alle15 explică:

Mss ionikadulcika99 te-am dat add... dda-mi cont

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

U ai idee macar cat costa un cont webkinz sau un superbed? Il primesti la a 10 adoptie, sorry, dar nimeni nu da bani pe tine. Cumpara-ti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cine faci u proasta cap de peste? O vitrina de 500 de kinzcash pentru un superbed? vezi si tu cine e proasta acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce un cod sau un superpat draga noi nu vrem sa-ti dam oua daca nai gaina adica un superpat si uncod de la magazinul da coduri tu ai idee ce mult costa. fa-ti bani si cumparati! eu am 30 de animalute si3 patur asaca ciuciu daca nu-ti cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fc rost de paturi din trade...am doar 4 animalute. dar am facut schimburi si am 3 paturi speciale... cel medieval. cel lunar.si cel cu fluture :X.si le iubesc pe toate.

| flowerrainbow a răspuns:

Buna! Eu caut disperata pe webkinz pantofii nafariei, dau pe ei psi-uri(pet specific items), cod de lux, cod de lil'kinz, id-ul meu pe mess e teo.robi31@yahoo.com pentru cei interesati happy

| ema2200 a răspuns:

Eu am un super bed :d

am si o fantana rara

a da dau cadoul de la dragonul ala alb pentru un super pat id : flori_aurii