| Alexutzu61 a întrebat:

Cine imi spune cateva povesti de groaza foarte foarte foarte infricosatoare, dau funda pentru cele mai infricosatoare. Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

Daca cititi aceasta poveste s-ar putea sa vi se para SF dai reala, chiar mie mi santamplat...deci,eu si cu o prietena am devenit brusc interesate de magie. fara vreun motiv anume, pur si simplu dintrodata.Am inceput sa studiem si sa citim, ne interesa in mod special
magia neagra, necromantia si demonologia(adica cele care se ocupa cu invocarea mortilor si a demonilor). Ne descurcam destul de binisor si neam zis ca am vrea sa incercam ceva nou, si ce nea venit noua in minte, sal invocam pe Lucifer, unul dintre cei mai periculosi de-
moni care au existat vreodata.Am reusit cu brio sal invocam, dar povestea incepea sa ia o intorsatura mai putin placuta cand demonul a inceput sa tot incerce sa se razbune pe noi(inca n-am gasit motivu).
Intro dimineata ma pregateam sa plec deacasa ca sa ma intalnesc cu prietena mea.Am intrat in hol, langa oglinda.Tocmai voiam sa ies din casa cand am simtit deodata doua maini reci si foarte puternice cum ma strangeau din spate, de gat.Cred ca nu-i nevoie sa
mentionez cat de tare m-am speriat, mai ales ca mainile strangeau tot mai tare pana cand incepeam sa raman fara aer. Fara sa vreau am miscat ochii spre iglinda.Ma vedeam, e adevarat, dar se presupunea ca in spatele meu ar fi trebuit sa fie cineva care ma strangea de
gat, nu? Ei bine in spatele meu nu era absolut nimeni.Pentru ca eram obisnuita cu chestii din astea mai "dark" mi-am dat seama din prima ce se intampla si ce era in spatele meu.Ma strans de gat tot mai tare pana cand s-a oprit brusc, tocmai cand credeam ca mi-a sunat ceasul.
Am cazut pe jos si atunci o intrat in casa prietena mea care ma asteptase prea mult si a venit sa vada ce sa intamplat.Cand o intrat in casa so socat. Din gura imi picura sange.Am stiut amandoua ce se intampla.Treaba era grava, dar nu sa mai intamplat nimic o vreme
destul de indelungata.Nu mai banuiam nimic, credeam ca totul se sfarsise, pacat ca m-am inselat.
Stateam intr-o seara in fata oglinzii, prietena mea ramasese peste noapte la mine.Ma periam si am putut sa vad, deodata, clar cum imaginea mea din oglinda slabea si pierdea din culoare.Mam speriat, am crezut ca halucinez, totusi tot ce era in oglinda, in jurul meu se
vedea perfect.Am intrebato pe prietena mea daca observa ceva ciudat la imaginea mea din oglinda si am fost surprinsa cand am vazut-o uitandu-se socata.Mam intors nedumerita spre oglinda.Nam putut sa-mi stapanesc un tipat de groaza cand am observat ca imaginea mea
nu aparea absolut deloc in oglinda desi eu stateam exact in fata.In fine, am inceput sa ma cam obisnuiesc sa dorm in camera cu demonii.
Acum o saptamana am fost singura acasa m-am pus la calculator ca sa mai vorbesc cu prietenii...cand simt din spate cum cineva/ceva se apropie de mine.Mam intors si n-am vazut nimic.In schimb am auzit o voce groasa si foarte puternica strigand la mine: "Adri nu
mai fugi, n-ai cum sa scapi, stii ce te asteapta!".
E luata de undeva, de aia are unele greseli gramaticale!

7 răspunsuri:
| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Nu ai nevoie de povestiile altora pentru a le raspandii mai departe, doar foloseste-ti putin imaginatia si ai sa vezi ca v-a iesi ceva super tare, daca tot esti interesat poti cauta intr-o zi cand nu ai ce face, povesti care sunt luate din "cazuri reale" gasesti cate vrei. Dar daca vrei povesti doar pentru tine, "ca sa te sperii singur big grin " te sfatuiesc sa apelezi la un film Horror de calitate si nu vei mai avea nevoie de povesti.
Uite aici cateva filme horror bune...majoritatea sunt din 2013-2012 dar sunt si cateva mai vechi...
No One Lives
Evil Dead
American Mary
The Texas Chainsaw Massacre
Dark Skies
The Haunting in Connecticut 2 Ghosts of Georgia
Excision
Mama
Sinister
Texas Chainsaw 2013
Seria Paranormal Activity
Distractie placuta! big grin

| dana1407 a răspuns:

Uita-te la filme horror, preia povesti de acolo. Sau citeste carti de genul!

| didiii901 a răspuns:

Buna,eu sunt Tamara am ochi albastri si parul lung iar unica mea prietena imi spune Tamy.Mda..unica.Eu nu am multi prieteni toti ma cred o ciudata ..motivele nu le prea stiu dar nah' asta e.Mie si prietenei mele pe nume Monica ne place aventura si nu orice fel de aventura ci cele mai infricosatoare. Unde stam noi sunt multe legende si multe cladiri abandonate si cam sinistre dar cea mai infricosatoare este un fost hotel care acum este ''bantuit''.Asa ca eu si prietena mea am dorit sa ne facem viata mai ''palpitanta'' cu toate ca si pana acum a fost asa.In fiecare seara aveam un vis ciudat in care eram in acel hotel si ca o femeie desfigurata venea dupa mine si nu pot scapa de acel vis si asta a fost unul din motivele pentru care am vrut sa merg in acel hotel sa scap de indoiala si de acel vis.
O zi ''obisnuita''de luni.
Monica:-Tamy hai la scoala!
Eu:-Da...Vin acum daca am chef(nu eram un geniu la scoala)
Monica:-Dupa vreau sa mergem la acel hotel ok? Nu mai pot de nerabdare eu am pregatit lanternele, sforile si niste cutite. poate si niste bate..si un pistol.
Eu:-What?! Chiar ineseara?! Pistol, bate si cutite? Nu mergem la razboilaughing si in plus doar vom avea de a face cu o fantoma.
Monica:-De unde stii?
Eutongueai..Asa cred.(imi era frica sa ii spun Monicai despre visul meu)
Monica:E ceva ce vrei sa imi spui?
Eu:Nuu! Nimic.
Monica:Ok.
Venise seara. Dupa o zi de infern la scoala.Eu si Monica ne pregatisem de marea ''excursie''
Eu:...
Venise seara. Dupa o zi de infern la scoala.Eu si Monica ne pregatisem de marea ''excursie''
Eu:Hey, Hey! Mergem?
Monica:Tamy.M'am gandit mai bine si mi-am dat seama ca imi este putin frica sa mergem doar noi doua acolo.Asa ca l'am chemat pe Damon si pe Alice cu noi.
Eu:Fie.
Monica:Ok.Trebuie sa ajunga inn cateva minute.
Eu:Bine, eu m-am mai informat despre acel hotel si se spune ca acolo ar sta o fata inchisa de cativa ani dar nimeni nu a ajutat'o de frica sa nu pateasca ceva.Deci daca ar fi adevarat am putea sa o ajutam nu?
Monicabig grina.Dar.
Eubig grinar ce? este un om..cred
Monicatongueoate fi o capcana.
Eu:Nu cred.Dca voi nu ma ajutati o sa o salvez singura.
Monica:Te vom ajuta.Cel putin eu.
'' Dupa cateva minute.'' Cineva bate la usa. erau Damon si Alice.
Alice:Am ajuuns gata de ''excursie''.
Damon:Mda...Gata de ''excursie''...Eu tot zic ca nu'i o idee buna.
Monica:Ce? De ce?'Eu zic ca e.Cine e pentru?
Eu:Eu...
Alice:SI eu
Damon:Bine...cum vreti voi.
Ajungem la masina.Singura care avea permis era Alice.Era ora 23:40 ier eu eram infricosata de ce se putea intampla.Alice si Monica aveau un entuziasm..mERGEM O ORA SI AJUNGEM la capatul orasului acolo vedem fostul hotel abandonat fara geamuri era totul sinistru.
Damon:Cred ca ar fi bine sa ne intoarcem.zic.
Alice:Ce e cu tine? Iti este cumva frica?laughing
Damon:Ce?! Mie..frica..ha ha ha..Ma faci sa rad.
Eu:Gata cu vorba! Hai sa intram.
Monicabig grina! Hai! Abia asteptlaughing
Cand am ajuns pe scarile din fata usei.Usile s'au deschis usor cu un scartait.
Eu:Am intrat! Insfarsit sunteem aici.
Damonbig grine ce ati vrut sa venim aici e o simpla casa.
Monicatongueentru distractie!
Alicebig grinin curiozitate.
Eu:Sa vad daca exista cu adevarat fantome.
Damon:Ok...

| didiii901 a răspuns:

Scary class
cine suntem?
"In Dark Boston, pe strada Ghost numarul 13, exista o scoala, aceasta scoala se numeste A.V.Dracula.Aceasta scoala este cea mai mare din oras.
Directorul este Andrew Dracula, insusi stranepotul infricosatorului vampir din trecut, Dracula.Fiul directorului era elev in clasa a sasea A, ha, de aici va incepe adevarata poveste..."
Una singura
"Buna! Numele meu este Scarllet, sunt eleva la A.V. Dracula in clasa a sasea, am 13 ani si sunt zodia pisica neagra.
Sunt singura fantoma din clasa, e foarte enervant, nu ma pot apara.Restul sunt zombi,vampiri,monstri marini...
Sunt in clasa cu fiul directorului,Frank Dracula,e o pacoste! Iar atunci cand primeste un pumn in coltii aia de veverita il cheama pe taica-su si nenorocitu' vinovat,cel mai des Robbie,un zombi din clasa,primeste un weekend de detentie,iar daca mie mi-i se fura pixu' directoru' zice ca nu-i nimic, nu mi se pare drept
In clasa mai e o pacoste, Hanstein, e fiul lui Frankenstein, el si Frank ar trebui sa se ia de mana si sa plece in lume, departe...foarte departe, departe de tot!
Nu-mi place s-o spun, dar familia mea nu e nu stiu eu ce neam de monstrii infricosatori, bunicul e fiul lui Casper, FANTOMA PRIETENOASA! Ma face mereu de ras!
Nu am note prea bune, dar trebuie sa-mi maresc notele ca daca nu tata imi confisca jurnalul! Viitorul meudepinde de el!

| RosszeJolie a răspuns:

Insidious

| madalia350 a răspuns:

Asta mi s-a intamplat e adevarat ok sa incepem. Mergeam acasa de la magazin si in drum spre el era o casa parasita. De acolo am auzit un copil care canta. Am fugit acasa si am cautat pe internet despre acea casa povestea era cam asa 'acolo s-ar fi sinucis mama unui baietel dupa ce l-ar fi gasit pe sotul ei mort si se zice ca de acolo copilul na mai iesit ' eu cu o prietena am decis sa intram pentru ca la vecini era un gard si am sarit peste el si am ajuns. Am auzit acea voce de copil dar tot am mers sa vedem apoi neam ascuns intr-un dulap. Usa era putin crapata asa ca puteam vesea ce se intampla.Copilul a intrat in camera si a luat cadavrul mamei lui si a inceput sai pieptene parul. Copilul avea in jur de 6 ani asa ca am deschis dulapul si am incercat sa vorbim cu el. Am pus mana pe el si sa trasformat intr-un 'schelet'. Am fugit cat de repede am putut acasa si am sunat la ppolitie care au luat cadavrele dar pe copil nu lau gasit.DECI DE ATUNCI TOT SE AUDE VOCEA COPILULUI.

| XD_Stefania_2000 a răspuns:

Un banc care mno..nici chiar asa horror:
Bancul cu furculita

Intr-o casa traiau un baietel cu tatal lui. Ziua baiatului se apropia.Baiatul a vrut sa
isi cheme singurul sau prieten. Tatal se ducea dupa tort.Baietii se jucau.A venit tatal copilului.Baiatul i-a dat o felie prietenului lui si tatalui sau.El le-a dat cate o furculita. Tatal a scapat furculita, iar copilul, cand sa se aplece a vazut picioarele tatalui său paroase.

El:Tata, de ce ai picioarele paroase? Cine esti?

[Îi ții pe prieteni atenti la tine, in suspans]

"Tatal": Dracu!
[De parca ai tipa cand spui "dracu" big grin ]

Sper ca te-am ajutat cat de cat! :*