| adriana543768654567895334 a întrebat:

Buna TpU. Cmf?
Am multi prieteni, dar doar in unul pot sa am incredere. Doar ca el este de la tara de la mine. Si imi este foarte dor de el. Mi-a spus ca eu nu prea arat ca il iubesc si ca tin la el. Am zis ca asa sunt eu ca nu prea arat. Intrebarea este :
Cum as putea sa arat? I-am spus de nenumarate ori ca il iubesc si ca tin la el, ii trimiteam mesaje mereu sa vad ce face [la unele nu raspundea], il sunam da nu prea vb cred ca ii e putin rusine sa vb la tel cu mine [ da nu stiu de ce ]... dar eu stiam ca prin fapte se vede nu prin vorbe.
MultumeSsc. Papa pup

3 răspunsuri:
| ScumpiKxoxo a răspuns:

Pai si eu am dar stiu cum sa te comportzy
1. ofera-i tot ce ii place(in limita banilor)
2.fa-l sa se simta intr-un mediu confortabil
3.nu il stresa prea tare cu vorbele
asta te poate ajuta muult

| attyy22 a răspuns:

Buna Adriana! Probabil asteapta sa il suni, sa ii scrii mesaje des. Sa vada ca te intereseaza ce face, sau eventual cere-i sfaturi daca ai incredere in el, sa vada ca chiar ai incredere si conteaza pentru tine. Daca ai ocazia fa-i si vizite chiar daca e datoria lui de baiat sa se deplaseze, dar daca el nu are ocazia dar tu ai fa-o. big grin

| Alexandra_2291 a răspuns:

Pai eu ma gandesc sa stati mai mult timp impreuna! In vara te poti duce la el si sa faceti multe lucruri impreuna(de baieti).De exemplu daca ai laptop du-l la tara si arata-i ce trebuie sa faca, arata-i jocuri si multe altele!

Succes!