| AnetteBurnier a întrebat:

Bună, TPU.
Credeți că un copil poate să facă şi pian şi tenis de câmp în acelaşi timp? Mi se par două lucruri fix opuse, la 180°

Şi... ce vi se pare mai important?

Oh, da... şi încă ceva. Credeþi că un copil de clasa a 7-a poate practica în timpul şcolii pe lângă pian şi tenis de câmp( ora de pian una pe săptămâna, tenis 2-3 ore pe săptămână)

Nu trebuie să răspundeți la toate întrebările, una îmi este de ajuns dar să fie precisă şi să mă convingă.
Fundă!

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Se completează una pe alta. Statul la pian are nevoie de mișcare; si asta o faci la tenis.
Bun. Daca nu am fost convingător, atunci sa stii ca muzica este o nevoie a noastră. Este echivalentul plimbării în natură, dar fiecare are aspecte diferite. Mai târziu nu o sa iti para rău ca ai învățat să canti la un instrument muzical. Si este bine sa, ne dezvoltăm pe toate planurile.
Cat despre tenis, ce sa mai spun? Te ajută să faci miscare, iti dezvolta muschii, iti întăresc încheieturile, te ajuta sa fii mai prompt, mai iute si în sincronizare.

| xerxes1 a răspuns:

Daca ai vointa se poate chiar si simultan orele de pian si tenis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am făcut handbal și pian laughing sunt la fel de opuse, în final am renunțat la pian pentru că eram mai buna la handbal. Dacă vrei sa excelezi in ceva, alege un singur lucru. Tine cont ca ai și scoala pe lângă. Din punctul meu de vedere, cred ca tenisul e mai bun pentru ca faci sport și sportul e sănătate, iar pianul. E pian.

| AnetteBurnier explică (pentru anonim_4396):

Ştiu, dar tenisul de abia l-am început şi până o să ajung să fac meciuri mai durează cel mult un an.
Poți să-mi spui te rog de cât timp făceai pian?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnetteBurnier):

Pian făceam de la 7 ani, iar la 8 ani m-am apucat de handbal. Le-am făcut pe amândouă pana pe la 10 ani, între timp adăugând dansuri și inot și cumva handbalul se suprapunea cu pianul, marți și joi aveam și pian și antrenamente și nu mai făceam față. Văzând ca sunt mai buna la handbal, am renunțat la pian. Știu și acum sa cânt la pian, nu am uitat și nu-mi pare rău că am renunțat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt opuse, sunt paralele. Ce legatura are una cu alta? E ca si cum ai intreba "Daca un copil are tricouri rosii, poate sa se uite la televizor?"

| Arimoshi a răspuns:

Fa ce iti place, stiu copii care fac pregatire la romana, mate, fizica si engleza si tot au rezultate bune la scoala.
Gandeste pozitiv!