| Bonotralalala a întrebat:

TPU! Cum ar trebui sa imi fac un program potrivit pe parcursul zilei? Nu pot sa ma organizez deloc cand vin de la scoala.sad

13 răspunsuri:
| carhartt a răspuns:

Depinde şi de ce îţi place ţie să faci. Păi în mare parte după ce vi de la şcoală te schimbi, te pui şi tu ca omul la masă... mănânci ceva, intri la calculator, îţi mai faci o temă... mai înveţi la ceva dacă ai, ieşi pe afară, te duci la o cafea că e iarna şi e frig, vi acasă, dacă e să te duci într-un club ceva te duci, dacă nu vi acasă şi stai la calculator sau te culci.
De obicei aşa fac.

| Bonotralalala explică (pentru carhartt):

Multumesc frumos de raspuns! Am uitat sa precizez ca anul acesta am examen.hee hee)

| carhartt a răspuns (pentru Bonotralalala):

Mai bine ai te-ai ţine de carte şi lasă-i în colo de bani. Îţi mai dau un sfat care s-ar putea să mearga.
Pune-te bine cu burta pe carte şi învaţă calumea încât să iei o notă mare la examene... încat să-ţi faci părinţii să fie mândrii şi mulţumiţi de tine, şi îţi vor cumpăra ei un telefon dacă le dovedeşţi că eşti băiat conştiincios şi că ai luat note bone.
Ăsta este doar un sfat, dar care însă s-ar putea să meargă 80% laughing.
Succes!

laughing Multumesc... Dar... sunt fata si nu imi trebuie alt telefon laughing kiss

| carhartt a răspuns (pentru Bonotralalala):

Am făcut-o lată rolling on the floor. Vroiam să răspund la altă întrebare şi am răspuns la întrebarea ta. rolling on the floor Mii de scuze!

Nu-i nimic kiss!hee hee)

| alex500 a răspuns:

Vi de la scoala, te schimbi, mananci ceva, iti faci temele, dupa aia te joci la calculator sau iesi pe afara.

| ghtm a răspuns:

Problema fiecarui adolescent este faptul ca venind de la scoala ne asezam deodata in fata calculatorului, uitind de teme, de faptul ca trebuie sa ajute parintii... (nu stiu cum tu te referi la aceasta. Eu vorbesc in general)... Ar trebui sa deprinzi sa faci temele in 2-3 ore, fara ca cineva sa te incurce si restul zilei il vei putea petrece cum doresti tu! Deci, fiecare activitate a ta trebuie sa fie programata in timp, analizata! Te sfatui sa gasesti loc si pentru sport, pentru ca miscarea este viata, si nici de a citi nu este rau!
o seara frumoasa!

| Bonotralalala explică (pentru ghtm):

Multumesc de raspuns! O seara frumoasa, de asemenea :*

| AndreeaE a răspuns:

Incearca sa faci greul dupa usorul. Mama are servici sunt de la tara, eu fac totul " nu am animale domestice" dar fac curatenia generala a casei, si de obicei toate aste le aranjez in asa fel incat sa pot sa si invat si sa ma acum de mine personal, de obicei lucrurile scolare le fac seara, si inainte de astea fac ceea ce trebuie sa fac in casa.

| Bonotralalala explică (pentru AndreeaE):

Multumesc pentru raspuns kiss Am dat vot ^_^
O zi frumoasa!

| Madycu a răspuns:

Este destul de simplu. Iti analizezi fiecare activitate care o faci dupa scoala si iti poti nota undeva. Sper sa te fi ajutat!

| 20Fzh a răspuns:

Păi...după ce vii de la şcoală mănânci, te odihneşti 1 oră şi dupăia îţi faci temele şi înveţi la câteva materii restul le laşi pentru mâine dacă poţi. După ce ai terminat temele poţi să te joci la calculator până te culci sau să faci lucruri amuzante, poţi să îţi găseşti un hobby de exemplu big grin.